Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 14-22 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 14-22 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 14-22 Νοεμβρίου 2015
90 ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ


Ξεκίνησε - από σήμερα ανοικτά για το κοινό - η πολυαναμενόμενη για τους φίλους του αυτοκινήτου Έκθεση "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015".


Τα εντυπωσιακά περίπτερα έχουν πολλά νέα στοιχεία που αναβαθμίζουν την εικόνα των εταιρειών και δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερώνονται σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον για τα νέα μοντέλα και τις εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου.
ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015

Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015» συμμετέχουν οι εξής μάρκες: Abarth, Alfa Romeo, Αudi, BMW Hellas , Citroen , Dacia,
DS Automobiles, Fiat, Ford, Honda, Jeep, Lancia, Mini , Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.

Competition tips:
Τιμές εισιτηρίων έκθεσης, ωράριο, ποσοτικά και ποιοτικά στατιστικά... 

Σημαντική στοιχείο της φετινής διοργάνωσης είναι η χορηγία της FISIKON που έχει προστεθεί στον τίτλο της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ. Η παρουσία της FISIKON είναι πολύ σημαντική για όλους τους συμμετέχοντες, γιατί η νέα υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 195 23-01-2015) οριοθετεί και επιτρέπει την έναρξη μετατροπών αυτοκινήτων σε σχήματα διπλού καυσίμου με τη χρήση φυσικού αερίου.

Επίσης οι επισκέπτες, θα ενημερωθούν για τα προϊόντα που είναι συνδεδεμένα με τα αξεσουάρ, ανταλλακτικά και το after market.
Πρόκληση για όσους θέλουν να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα και να κάνουν συγκρίσεις στα χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό τους είναι τα test drive, που θα γίνουν με μεγάλο αριθμό καινούργιων αυτοκινήτων.
ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 14-22 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 14-22 Νοεμβρίου 2015

Έχει προβλεφθεί ειδική σήμανση για τη καθοδήγηση των επισκεπτών από όλες τις κεντρικές αρτηρίες. Το φυλασσόμενο και δωρεάν παρκινγκ μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 5.000 αυτοκίνητα.

Από το site της έκθεσης http://autokinisiexpo.gr/ μπορείτε να ενημερωθείτε και να αντλήσετε φωτογραφικό υλικό σε υψηλή ανάλυση μοντέλων αυτοκινήτων που παρουσιάζονται στην έκθεση.
ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON