Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

H Renault και η Dacia στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015 (14-22 Νοεμβρίου 2015 στο Ελληνικό)

H Renault και η Dacia στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015
Το νέο Renault Kadjar

Δυναμικό παρόν στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015 δίνει η Renault, με την αποκάλυψη του νέου KADJAR στο ελληνικό κοινό να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η TEOREN MOTORS B. N. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικός εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα, δίνει και φέτος δυναμικό παρόν στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο Renault Kadjar. 
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό crossover που χάρη στο δυναμικό σχεδιασμό του, την κορυφαία ποιότητα και τους εξαιρετικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου προσφέρει μια νέα εμπειρία μετακίνησης. Το νέο Renault Kadjar μέσω μιας σειράς προηγμένων τεχνολογικών εφαρμογών, αλλά και πλήθος πρακτικών λύσεων είναι σχεδιασμένο για απολαυστικές διαδρομές σε κάθε -εντός ή εκτός δρόμου- διαδρομή.
Παράλληλα με το νέο Renault Kadjar τους επισκέπτες της έκθεσης περιμένουν και τα υπόλοιπα δημοφιλή μοντέλα της μάρκας. Το Renault Twingo, το πιο ευέλικτο 5πορτο πόλης, τα βραβευμένα Renault Clio και Renault Clio Sport Tourer, αλλά και το ιδιαίτερα δημοφιλές crossover, το Renault Captur παρουσιάζουν με τον καλύτερο τρόπο την υψηλή τεχνολογία, την κορυφαία ποιότητα, αλλά και τη μοναδική οδηγική αίσθηση της Renault.
Το Dacia Duster
Το Dacia Duster
Το παρόν στην έκθεση δίνει και, η άλλη μάρκα του Groupe Renault, η Dacia, η οποία έχει ακολουθήσει εντυπωσιακή πορεία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα προσιτά Dacia Sandero Stepway και Dacia Duster, τα οποία βασιζόμενα στη στιβαρή τους κατασκευή, την υψηλή πρακτικότητα, αλλά και τους αποδοτικούς κινητήρες της Renault, κάνουν και πάλι πραγματικότητα τη χαρά της μετακίνησης σε κάθε είδους διαδρομή.
Το Dacia Sandero Stepway
Η Ford Motor Ελλάς συμμετέχει στην "Αυτοκίνηση" 2015 (14-22 Νοεμβρίου στο Ελληνικό) #FORD #Έκθεσηαυτοκινήτου
Posted by Autocarnet on Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015