Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Νέο website www.leaseplan.gr από τη LeasePlan Hellas. Τα πάντα για το leasing με ένα μόνο «κλικ»

Νέο website www.leaseplan.gr από τη LeasePlan Hellas
Νέο website www.leaseplan.gr από τη LeasePlan Hellas
Η LeasePlan Hellas, κορυφαία εταιρεία μακροχρόνιας μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικών στόλων στην Ελλάδα, προχώρησε στην ανανέωση του website www.leaseplan.gr δημιουργώντας έναν νέο, εύχρηστο ιστότοπο, με μοντέρνο look & feel, που προσφέρει στον επισκέπτη εύκολη πρόσβαση και άνετη εμπειρία πλοήγησης.


Χάρη στο λειτουργικό σχεδιασμό και το εύχρηστο μενού του, το www.leaseplan.gr επιτρέπει στον χρήστη να βρίσκει εύκολα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για τις υπηρεσίες της LeasePlan Hellas, αλλά και για τα συνολικά οφέλη που παρέχει η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων.

Μέσω του ανανεωμένου website, η επικοινωνία με όλα τα αρμόδια τμήματα της LeasePlan πραγματοποιείται απλά και γρήγορα, χωρίς καθυστερήσεις και σύνθετες διαδικασίες.
Επιπλέον, με βάση τις εκάστοτε εξατομικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις, το νέο website παρέχει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να διαμορφώσει το όχημα της επιλογής του - με τον εξοπλισμό και το μίσθωμα που ο ίδιος επιθυμεί - και να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό Lease Plan όχημα.
Παράλληλα, με το www.leaseplan.gr οι πελάτες της εταιρείας απολαμβάνουν άμεση πρόσβαση σε όλα τα online εργαλεία που παρέχει η LeasePlan, όπως το Fleet Reporting, το Internet Quotation και την Υπηρεσία myleaseplan.

Με κύριο στόχο την παροχή ανταγωνιστικών υπηρεσιών βέλτιστης εξυπηρέτησης, η LeasePlan Hellas επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη digital υπηρεσιών και εργαλείων, που αποσκοπούν στην ουσιαστική διευκόλυνση των πελατών της, αλλά και στην ευρύτερη και έγκυρη ενημέρωση των οδηγών για τις επιλογές και τα οφέλη που παρέχει το leasing αυτοκινήτων.