Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Ανακοίνωση για την Προκήρυξη Αγώνων Καρτ 2016

Ανακοίνωση για την Προκήρυξη Αγώνων Καρτ 2016
Ανακοίνωση για την Προκήρυξη Αγώνων Καρτ 2016
Εν όψει της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων Καρτ για το 2016 η Ομοσπονδία επιθυμεί και χρειάζεται την καταγεγραμμένη σας άποψη σχετικά με τους κινητήρες με τους οποίους ...
προτιμάτε να διεξαχθούν οι αγώνες στις κατηγορίες mini, junior, senior και κατηγορία με ταχύτητες, καθώς επίσης και ποιες κατηγορίες πρωταθλήματος θα προτιμούσατε.

Η άποψή σας θα είναι χρήσιμη και θα χρησιμοποιηθεί ως στοιχείο -εμπιστευτικού χαρακτήρα-προκειμένου η ΟΜΑΕ να λάβει τη δικαιότερη απόφαση για την προκήρυξη του 2016, μια χρονιά της οποίας οι οικονομικές προοπτικές δεν είναι καθόλου ευοίωνες. Πρέπει σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες το καρτ να στηριχθεί πάση δυνάμει.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι επιθυμούμε μόνο επώνυμες απόψεις (αναφέροντας ονοματεπώνυμο και αριθμό δελτίου αθλητή) σε όσο το δυνατόν συντομότερη και πιο αντικειμενική τοποθέτηση για το καλό του καρτ έως την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, μέσω e-mail στο info@omae-epa.gr ή με φαξ στο 210 6892 002.

Διευκρινίζονται τα παρακάτω:

α) σε περίπτωση που γονέας αποστείλει την άποψή του για περισσότερους από ένα αθλητές, θα πρέπει να επικοινωνήσει τα στοιχεία όλων των αθλητών.

β) κάθε πρόταση/άποψη σχετικά με τις κατηγορίες θα αφορά μόνο την κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχει ο συγκεκριμένος αθλητής το 2016.

Η παρούσα απευθύνεται σε όλους τους Αθλητές αγώνων Καρτ οι οποίοι έχουν εκδώσει Δελτίο Αθλητή τα έτη 2013, 2014, 2015.


Δημήτρης Μιχελακάκης

Πρόεδρος#GTR
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015