Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

3o Athens Rally Sprint στις 12 Δεκεμβρίου

3o Athens Rally Sprint στις 12 Δεκεμβρίου
3o Athens Rally Sprint στις 12 Δεκεμβρίου
Η αγωνιστική χρονιά του 2015, κλείνει με έναν αγώνα πραγματική γιορτή τόσο για τους αθλητές/οδηγούς και συνοδηγούς, όσο και για τους θεατές.


Το αθλητικό σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. (Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής) διοργανώνει το 3o Athens Rally Sprint, σε μνήμη «Γιώργου Ραπτόπουλου».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου, στην ειδική διαδρομή του Αγίου Μερκουρίου. Η κλασική πλέον Ειδική αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό συμμετοχών, αλλά και σίγουρα πολλούς θεατές.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το πρωί του Σαββάτου στις 9:40 από την Κεντρική πλατεία Θρακομακεδόνων κι από εκεί τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς τα Βασιλικά Κτήματα Τατοίου όπου και θα γίνει η εκκίνηση της Ειδικής.

Ο τερματισμός της ειδικής διαδρομής, είναι 5 χλμ. πριν τη διασταύρωση της οδού, με τη νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Ο χώρος του Service Park θα βρίσκεται στο parking του Ολυμπιακού Χωριού.

Τα πληρώματα θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κάνοντας δύο περάσματα, ενώ ο τερματισμός θα γίνει και πάλι στην Κεντρική πλατεία Θρακομακεδόνων στις 16:00 και θα ακολουθήσει η τελετή της απονομής στις 18:00 στο δημοτικό κατάστημα.

Για τους ενδιαφερόμενους τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα: 6944531231 & 6944731043 και το e-mail: ellada.racingclub@gmail.com.