Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

5ος Αγώνας Πρωταθλήματος Dragster: Με 45 συμμετοχές

5ος Αγώνας Πρωταθλήματος Dragster: Με 45 συμμετοχές
5ος Αγώνας Πρωταθλήματος Dragster: Με 45 συμμετοχές
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώνεται το Πρωτάθλημα Dragster 2015, αφού ο τελευταίος γύρος του θεσμού, που θα διεξαχθεί στην Κρήτη συγκέντρωσε 45 συμμετοχές!


Ο 5ος και καταληκτικός αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster 2015, διοργανώνεται από το Σωματείο "Αγωνιστικός Σύλλογος Ηρακλείου" (Α.Σ.Η.) και θα διεξαχθεί στο Αεροδρόμιο που βρίσκεται στο Τυμπάκι Κρήτης, κατά τη διάρκεια του διημέρου 5-6 Δεκεμβρίου 2015.

Αρχικά, ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για τις 28-29 Νοεμβρίου, όμως ο κακός καιρός οδήγησε σε αναβολή μίας εβδομάδας, αφού οι αγώνες Dragster απαιτούν στεγνό οδόστρωμα, προκειμένου οι οδηγοί να μπορέσουν να κινηθούν με ασφάλεια, σε μια μορφή αγώνα όπου αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες.

Έτσι φτάσαμε στο διήμερο 5-6 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου 45 οδηγοί, μεταξύ των οποίων και οδηγοί από το εξωτερικό, αναμένεται να εντυπωσιάσουν τους πολλούς θεατές που θα βρεθούν για ακόμη μια φορά στις "κερκίδες" του Αεροδρομίου, σε μια διαδρομή με εξαιρετικό επίπεδο πρόσφυσης.


#SLR
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015