Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται την Υπηρεσία Ενοικίασης Φορτηγών Ι.Χ. από την Avis

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται την Υπηρεσία Ενοικίασης Φορτηγών Ι.Χ. από την Avis

Η Avis, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, παρουσιάζει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη την υπηρεσία ενοικίασης φορτηγών Ι.Χ., Avis Van Rental.
Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες και στοχεύει στην κάλυψη αναγκών μεταφοράς και μετακίνησης, άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικά.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τους σταθμούς ενοικίασης της Avis στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, οδός Γ. Παπανδρέου 5 και στη Θέρμη, στο 18ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Περαίας για να διαλέξουν φορτηγό I.X. από ένα στόλο που περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες Van και να προγραμματίσουν τη δουλειά τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, καθώς δίνεται η δυνατότητα ενοικίασης ακόμα και για μια μέρα. Επιπλέον, η διαδικασία της ενοικίασης γίνεται ακόμα πιο απλή αφού δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα. Για άμεση online κράτηση και περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Avis, www.avis.gr/VanRental .

Η Υπηρεσία Ενοικίασης Φορτηγών Ι.Χ. Avis Van Rental από τα καταστήματα της Avis στην Θεσσαλονίκη, έρχεται να συμπληρώσει τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες Rent a Car, Μακροχρόνιες Μισθώσεις και Πωλήσεις Μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευση της εταιρείας για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που στοχεύουν στην άρτια εξυπηρέτηση των σύγχρονων και συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών της.