Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Την "κάρφωσε" το αμάξι της...

Την "κάρφωσε" το αμάξι της...
Την "κάρφωσε" το αμάξι της...

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία έρχεται στο φως όπου μια κοπέλα... από την Φλόριντα της Αμερικής προκάλεσε ατύχημα από το οποίo και εγκατέλειψε ενώ στην συνέχεια συνελήφθη όταν το αμάξι της ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία...


Αρκετά αμάξια έρχονται με σύστημα ανίχνευσης συντριβής. Εκεί διάφοροι αισθητήρες είναι υπεύθυνοι να ανιχνεύσουν απότομες αλλαγές στην ταχύτητα του αμαξιού. Όταν κάτι παράξενο συμβεί το σύστημα είναι υπεύθυνο να κάνει κλήση στις υπηρεσίες άμεσης δράσης και ο πρώτος που θα παραλάβει την κλήση θα βρει το σημείο του ατυχήματος μέσω του GPS.

Οι αρχές δημοσιοποίησαν και ηχητικό το οποίο ακούγεται η Bernstein να προσπαθεί να πείσει τον αστυνομικό που βρέθηκε στο σημείο πως δεν έγινε κάτι ανησυχητικό. Όταν ο αστυνομικός την ρώτησε τι συνέβη η ίδια απάντησε "Τίποτα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απολύτως."

Ο αστυνομικός δεν την πίστεψε και της απάντησε: "Μα κυρία μου, το αυτοκίνητο σας μας κάλεσε για κάποιο ατύχημα που έγινε. Αυτό δεν γίνεται τυχαία. Μήπως εγκαταλείψατε το σημείο του ατυχήματος;"

Τελικά ο δεύτερος οδηγός που ενεπλάκη στο ατύχημα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για ελαφρά τραύματα. Εκεί μετά τις καταθέσεις του η αστυνομία συνέδεσε τα δυο περιστατικά και η Bernstein συνελήφθη.
Πηγή Tromaktiko


#GTR
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015