Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Renault θα ολοκληρώσει την εξαγορά της Lotus στις 16 Δεκεμβρίου

Η Renault θα ολοκληρώσει την εξαγορά της Lotus στις 16 Δεκεμβρίου
Η Renault θα ολοκληρώσει την εξαγορά της Lotus στις 16 Δεκεμβρίου

Η Renault έχει επιβεβαιώσει ότι θα ολοκληρώσει την εξαγορά της Lotus στις 16 Δεκεμβρίου.
Τέσσερις ημέρες μετά την ανακοίνωση της υπογραφής των συμβάσεων για την κύρια εξαγορά της ομάδας της Lotus, τα δύο μέρη επέστρεψαν στο Ανώτατο Δικαστήριο τη Δευτέρα.

Κατά τη διάρκεια των παλαιών διαπραγματεύσεων, η Lotus αναγκάστηκε να κατευθυνθεί προς το Ανώτατο Δικαστήριο για να εξηγήσει την αποτυχία της να πληρώσει 2.7 εκατ. λίρες για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

Με εν εξελίξει τις συνομιλίες, είχε διακοπεί δύο φορές η υπόθεση παρέχοντας στην Lotus/Renault περίοδο χάριτος 10 εβδομάδων με την Renault να παρουσιάζει εν τέλει επιστολή προθέσεων για τη σύναψη αγοράς.

Έτσι, η Lotus ζήτησε μια τελική προθεσμία 14 ημερών για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, με την υπόθεση να αναβάλλεται για τις 21 Δεκεμβρίου.

Η Renault επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι μια συμφωνία αγοράς των μετοχών θα υπογραφεί στις 16 Δεκεμβρίου.

Το Autosport αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας που αφορούσε την μεταβίβαση των μετοχών της Lotus από την πρώην ιδιοκτήτη Genii Capital στη Renault, η οποία εκτιμόταν τότε ότι θα διαρκέσει έως και 10 ημέρες.

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, η Renault θα κάνει όλες τις πληρωμές που θα έπρεπε να έχουν γίνει, ή τουλάχιστον έχουν συμφωνηθεί.

Οι δύο πλευρές θα βρεθούν για μια τελική εμφάνιση μπροστά του Δικαστηρίου οπότε και αναμένεται η υπόθεση να απορριφθεί.SPEEDSECTOR ULTIMATE EXPERIENCE | ATHENS TO ARACHOVA | NOV 29 | 2015 #DREAMCARS #ΛΕΣΧΕΣΣΥΛΛΟΓΟΙ
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015