Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η SEAT προσλαμβάνει 100 επιπλέον νέους εργαζόμενους στο Martorell

Η SEAT προσλαμβάνει 100 επιπλέον νέους εργαζόμενους στο Martorell
Η SEAT προσλαμβάνει 100 επιπλέον νέους εργαζόμενους στο Martorell 
Η SEAT, τον Ιανουάριο 2016, θα προσλάβει 100 νέους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της στο Martorell.
Οι εργαζόμενοι αυτοί, οι οποίοι σήμερα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εταιρεία προσωρινά μέσω γραφείων ευρέσεως εργασίας , θα προστεθούν στο δυναμικό του εργοστασίου για την αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών της παραγωγής του επόμενου έτους. Οι νέες προσλήψεις ενδέχεται να αυξηθούν σταδιακά μέχρι τον Μάιο 2016 σε 160 εργαζόμενους, ανάλογα με τις εξελίξεις στην επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η SEAT θα κλείσει το έτος 2015 με 350 νέες θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένων 100 μηχανικών που προσλήφθηκαν στο Τεχνικό Κέντρο και 48 αποφοίτων της σχολής επαγγελματικής κατάρτισης της εταιρείας.

Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του τμήματος HR της SEAT, Xavier Ros, επεσήμανε: «η αύξηση των πωλήσεων που απολαμβάνει η μάρκα από το 2013 και η επιτυχία του Audi Q3 που παράγεται στο Martorell, αποτελούν εξαιρετικά νέα για όλους του εργαζόμενους και δεδομένα που θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε περισσότερες θέσεις εργασίας. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε προσλάβει 750 νέους υπαλλήλους και έχουμε δημιουργήσει περίπου 3.000 θέσεις εργασίας σε επίπεδο προμηθευτών».

Η SEAT παράλληλα, θα επανεξετάσει και τις υπόλοιπες συμβάσεις σε μηνιαία βάση προσωπικού που προσλαμβάνεται μέσω γραφείων εργασίας προσωρινής απασχόλησης σύμφωνα με τις ανάγκες της παραγωγής, ένας τύπος εργατικού δυναμικού που χρησιμοποιείται από την επιχείρηση αποκλειστικά ως μέτρο ευελιξίας προκειμένου να ανταποκριθεί και να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της αγοράς.

Το εργοστάσιο της SEAT στο Martorell, είναι η εγκατάσταση που παράγει το μεγαλύτερο όγκο οχημάτων στην Ισπανία. Από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, η παραγωγή αυξήθηκε κατά 8,3% και κατασκευάστηκαν συνολικά 450.415 οχήματα, 34.795 περισσότερα συγκριτικά με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Μετά από έξι συναπτά έτη ανάπτυξης, η παραγωγή στο Martorell έχει φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα από το 2002.

Τρία μοντέλα κατασκευάζονται επί του παρόντος στο εργοστάσιο στο Martorell: Ibiza (Γραμμή Παραγωγής 1), Leon (Γραμμή Παραγωγής 2) και Audi Q3 (Γραμμή Παραγωγής 3). Η Γραμμή Παραγωγής 1 έχει δύο βάρδιες, ενώ οι Γραμμές Παραγωγής 2 & 3 έχουν τρείς. Επιπλέον, 53 βάρδιες Σαββατοκύριακου καθιερώθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 για να ανταποκριθούν στην αύξηση της παραγωγής.

Η SEAT είναι η μοναδική εταιρεία στον κλάδο της με δυνατότητες πλήρους φάσματος δραστηριοτήτων για σχεδιασμό, ανάπτυξη, κατασκευή και εμπορία αυτοκινήτων στην Ισπανία. Είναι μέλος του ομίλου Volkswagen και έχει την έδρα της στο Martorell (Βαρκελώνη), εξάγοντας το 75% της παραγωγής της σε 72 χώρες. Η SEAT είναι ηγέτης στην αγορά αυτοκινήτου στην Ισπανία και το 2010 o κύκλος εργασιών της ανήλθε σε 4,7 δισ. ευρώ με συνολικές πωλήσεις 339.500 οχημάτων.

Στις εγκαταστάσεις της εργάζονται 13.000 επαγγελματίες στα τρία κέντρα παραγωγής, στη Βαρκελώνη - Zona Franca, στο El Prat de Llobregat και στο Martorell όπου κατασκευάζονται τα ιδιαίτερα επιτυχημένα IBIZA και LEON, μεταξύ των άλλων μοντέλων της μάρκας. Ο Όμιλος Volkswagen, στην μονάδα παραγωγής στην Palmela της Πορτογαλίας, κατασκευάζει το SEAT Alhambra.

Η Ισπανική πολυεθνική διαθέτει επίσης ένα Τεχνικό Κέντρο, απασχολώντας περισσότερους από 900 μηχανικούς, των οποίων οι αρμοδιότητες αποτελούν την κινητήρια δύναμη της καινοτομίας για την Μάρκα που αποτελεί τον νούμερο ένα βιομηχανικό επενδυτή στο R & D στην Ισπανία. Επιπλέον, σύμφωνα με την δέσμευση της για την προστασία του περιβάλλοντος, η SEAT αναλαμβάνει να στηρίζει την κύρια δραστηριότητα της στα βασικά κριτήρια της αειφορίας, δηλαδή την μείωση των εκπομπών CO2, την ενεργειακή απόδοση καθώς και την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση των χρησιμοποιούμενων πόρων.
#GTR
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015