Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

1ο Trail Ride | KΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016


Το Off Road Team σας εύχεται καλή χρονιά και σας καλωσορίζει στην καινούργια «σελίδα» των Trail Ride για το 2016.


Νέες ιδέες, νέοι στόχοι, νέο πρόγραμμα, με σκοπό να κάνουν τα «παιχνίδια» μας ακόμη πιο όμορφα! Συνδυάζουμε λοιπόν το «Κυνήγι Θησαυρού» με «Φωτογραφικό Διαγωνισμό», όπου οι πληρέστερες και καλύτερες συλλογές θα βραβεύονται αναλόγως!

Η διαδρομή την οποία μπορείτε να ακολουθήσετε είτε με GPS είτε με Road Book, θα περιλαμβάνει διάφορες εκπλήξεις / ερωτήσεις όπως την προσπάθεια να βρείτε τα «κρυφά» σημεία που θα ζητούνται, ή να φωτογραφίσετε ιδιαίτερα τοπία στο διάβα σας.

Καλή διάθεση, ελαφριά φωτογραφική μηχανή, πνεύμα συνεργασίας, αλλά και προσεκτική παρατήρηση των επισημασμένων σημείων, είναι απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία!

Αρχίζουμε στις 31 Ιανουαρίου από το Κρυονέρι, στο αγαπημένο μας Limit Up, με μια διαδρομή έκπληξη, όπου η μόνη δυσκολία θα είναι η λάσπη που θα δώσει τροφή για θέαμα ΚΑΙ στο φωτογράφο μας…!

Τα χιλιόμετρα της διαδρομής θα ποικίλουν ανάλογα με την όρεξή σας, αφού θα μπορείτε να αρκεστείτε σε 45, 70 ή ακόμη και 100 χιλιόμετρα που μας περιμένουν στο Road Book!

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 2- έως 4+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο 1ο Trail Ride για το 2016, με νέο πλάνο και νέες ιδέες, για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4.

Το Trail Ride στηρίζουν η BF Goodrich, τα SWM, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.
excelΔηλώσεις συμμετοχών: moto quad | 4x4