Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

ΟΜΑΕ: Συνάντηση με τα σωματεία της Β. Ελλάδος

ΟΜΑΕ: Συνάντηση με τα σωματεία της Β. Ελλάδος
ΟΜΑΕ: Συνάντηση με τα σωματεία της Β. Ελλάδος
Την περασμένη Κυριακή 17/1 αντιπροσωπεία στελεχών της Ομοσπονδίας συναντήθηκε με τις διοικήσεις των Σωματείων της Β. Ελλάδος στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, με σκοπό την ...
ενημέρωση για τις εξελίξεις στο χώρο, καθώς και την ευρύτερη ανταλλαγή απόψεων για την οργάνωση και την ανάπτυξη των αγώνων στην περιοχή. Στη εκδήλωση που φιλοξένησε φέτος η Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακάκης και ο Γ.Γ. Τάσος Καρκάνης, ο Δ/ντής της ΕΠΑ και μέλος του Δ.Σ. Νίκος Παπασταθόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. Αντώνης Παρταλιός, εκπρόσωποι των σωματείων της Β. Ελλάδος, καθώς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Β. Ελλάδος, Σάββας Μαυροματίδης.
Αξίζει να σημειωθεί πως το 2015, παρά την γενικότερη οικονομική ύφεση, οι συμμετοχές αθλητών στις διοργανώσεις στο βόρειο τόξο της χώρας (Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρος) σημείωσαν σημαντική αύξηση κατά 19% τη στιγμή που πανελλαδικά υπήρξε ύφεση κατά 16%. Σύμφωνα με τα στελέχη της Ομοσπονδίας, η τάση αποκέντρωσης αναμένεται να συνεχιστεί και φέτος, κυρίως λόγω της σχεδίασης της Προκήρυξης και του Προγράμματος των Αγώνων του 2016 που ευνοεί μια τέτοια προοπτική.
Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πέρσι στην πόλη της Κοζάνης.


#Evo ..... blue or black?
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016