Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Φονική χιονοθύελλα στις ΗΠΑ: οδηγοί εγκλωβίστηκαν για ώρες στα αυτοκίνητά τους και χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν

Φονική χιονοθύελλα στις ΗΠΑ:  οδηγοί εγκλωβίστηκαν για ώρες στα αυτοκίνητά τους και χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν
Φονική χιονοθύελλα στις ΗΠΑ:  οδηγοί εγκλωβίστηκαν για ώρες στα αυτοκίνητά τους και χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν
Απίστευτων διαστάσεων είναι η χιονοθύελλα που πλήττει τις ΗΠΑ, με την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία να προειδοποιεί ότι τα χειρότερα έρχονται για ...

αρκετές περιοχές της χώρας.

Δέκα πολιτείες κηρύχθηκαν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και τουλάχιστον 8.000 πτήσεις ακυρώθηκαν σε όλη τη χώρα, ενώ πλημμύρες σημειώθηκαν στο Νιου Τζέρσεϊ. Τουλάχιστον 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της χιονοθύελλας Τζόνας και δεκάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν για 24 ώρες σε «ουρά» 35 μιλίων στο Κεντάκι, με τις αρχές να τους διανέμουν τρόφιμα, νερό και καύσιμα, ενώ προσπαθούσαν να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα.

Δεκατρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν από τροχαία που προκλήθηκαν εξαιτίας των καιρικών συνθηκών στο Αρκανσας, τη Βόρεια Καρολίνα, το Κεντάκι, το Οχάιο, το Τένεσι και την Βιρτζίνια, ένας έχασε τη ζωή του στο Μέριλαντ και 3 στη Νέα Υόρκη ενώ απομάκρυναν το χιόνι. Ακόμη δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας υποθερμίας στη Βιρτζίνια.


Διάβασε και αυτό!

10 από τις πιο παράξενες λιμουζίνες #Μετατροπές #ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016
Αρκετές παραλιακές πόλεις στο Νιου Τζέρσεϊ αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα εξαιτίας πλημμύρας και 100.000 σπίτια έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Στη Νέα Υόρκη, ο δήμαρχος έδωσε εντολή να σταματήσει η κυκλοφορία όλων των λεωφορείων και στις υπέργειες γραμμές του μετρό, ενώ ανακοίνωσε και απαγόρευση κυκλοφορίας. Νωρίτερα, ο κυβερνήτης είχε κάνει έκκληση σε όλους τους κατοίκους να μείνουν στο σπίτι τους.

Πάνε από 63 εκατοστά χιονιού έπεσαν στην πόλη της Νέας Υόρκης, ενώ δύο αεροδρόμια στην περιοχή της Ουάσιγκτον αναμένεται να μείνουν κλειστά και σήμερα. Στην Βιρτζίνια, η αστυνομία δέχθηκε 1.000 κλήσεις για τροχαία, ενώ 170.000 άτομα έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, η χιονοθύελλα κινείται βορειότερα.

Αρκετοί συμμορφώθηκαν με τις οδηγίες των αρχών και οχυρώθηκαν στα σπίτια τους. Αλλοι πάλι βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν στο χιόνι, με τον κόσμο να κάνει σκι και σνόουμπορντ ακόμη και στο κέντρο της Νέας Υόρκης!