Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Νέο Competition Package προσδίδει έμφαση στο σπορ χαρακτήρα των BMW M3 και BMW M4

Νέο Competition Package προσδίδει έμφαση στο σπορ χαρακτήρα των BMW M3 και BMW M4
Νέο Competition Package προσδίδει έμφαση στο σπορ χαρακτήρα των BMW M3 και BMW M4
Οι BMW M3 Sedan, BMW M4 Coupe και BMW M4 Cabrio ενσαρκώνουν τον τέλειο συνδυασμό...
υψηλών, σπορ επιδόσεων και απεριόριστης καθημερινής χρηστικότητας. Από την άνοιξη του 2016, και οι τρεις τύποι αμαξώματος θα διατίθενται με το Competition Package της M GmbH που προάγει το σπορ στυλ και βελτιώνει τη δυναμική συμπεριφορά. Παράλληλα με τα εκτενώς αναβαθμισμένα συστήματα οδικής συμπεριφοράς, το Competition Package διατίθεται με αποκλειστικά στοιχεία εξοπλισμού και αυξάνει την ισχύ κατά 14kW/19hp. Η συνολική ισχύς φτάνει τα 331kW/450hp (BMW M3/M4 Coupe: κατανάλωση μικτού κύκλου 8.8–8.3 l/100km εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο 204–194 g/km, BMW M4 Cabrio: κατανάλωση μικτού κύκλου 9.1–8.7 l/100km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο 213–203 g/km)*

Η αύξηση ισχύος σημαίνει επίσης βελτιωμένες επιδόσεις. Οι BMW M3 Sedan και BMW M4 Coupe με προαιρετικό 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη M Double Clutch επιταχύνουν από στάση στα 100 km/h σε 4,0 δευτερόλεπτα (χωρίς Competition Package: 4,1 s), ενώ η BMW M4 Cabrio ολοκληρώνει την ίδια κούρσα σε 4,3 δευτ. (χωρίς Competition Package: 4.4 s). Ο χρόνος επιτάχυνσης για αυτοκίνητα με στάνταρ εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο είναι κατά 0,1 δευτ. ταχύτερος σε όλες τις περιπτώσεις σε σχέση με τα μοντέλα χωρίς πακέτο.

Το Competition Package περιλαμβάνει επίσης Adaptive M Suspension, που έχει σεταριστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξημένες επιδόσεις και την πιο δυναμική συμπεριφορά, ενώ περιλαμβάνει νέα ελατήρια, αποσβεστήρες και αντιστρεπτικές δοκούς μαζί με ανασχεδιασμένα προγράμματα οδήγησης (Comfort, Sport και Sport+). Το στάνταρ ενεργό διαφορικό Μ - Active M Differential στον πίσω άξονα και το δυναμικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας - DSC Dynamic Stability Control έχουν επίσης προσαρμοστεί στην πιο δυναμική συμπεριφορά. Αποκλειστικές, σφυρήλατες αλουμινένιες ζάντες Μ 20 ιντσών βελτιστοποιημένου βάρος και ακαμψίας –μπροστά 9J ×20, πίσω J ×20 – με αποκλειστικό στυλ 666 Μ πολλαπλών ακτίνων και διαφορετικά ελαστικά εμπρός / πίσω (εμπρός: 265/30 R20, πίσω: 285/30 R20) ολοκληρώνουν τα μέτρα βελτίωσης του πλαισίου.

Στις BMW M3 και BMW M4 Coupe, το Competition Package περιλαμβάνει ειδικά ελαφριά σπορ καθίσματα Μ που συνδυάζουν την τέλεια στήριξη σε πολύ σκληρές συνθήκες οδήγησης με εξαιρετική άνεση σε μεγάλα ταξίδια. Ζώνες ασφαλείας με πλεκτές λωρίδες BMW M ολοκληρώνουν το εξαιρετικά σπορ περιβάλλον εσωτερικού.

Ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο του Competition Package είναι το σπορ σύστημα εξαγωγής M με μαύρες χρωμιωμένες απολήξεις. Πέρα από την ελκυστική εμφάνιση, το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της σπορ εξάτμισης Μ είναι ο ήχος που αυξάνει τη συναισθηματική ένταση της οδηγικής εμπειρίας. Ο ήχος στο ρελαντί και το χαρακτηριστικό γουργουρητό στο άφημα του γκαζιού πάντα ανατριχιάζουν απολαυστικά τους οδηγούς.

Το Competition Package που προσφέρεται για τις BMW M3 και BMWM4 ολοκληρώνεται από την εκτενή γκάμα εξωτερικών διακοσμητικών στοιχείων σε high-gloss Shadow Line της BMW Individual. Το φινίρισμα high-gloss Black χρησιμοποιείται όχι μόνο στα παράθυρα και τους καθρέπτες (βάσεις και πλαίσια), αλλά και στη μάσκα BMW, τα πλαϊνά βράγχια και το λογότυπο του μοντέλου στο πίσω τμήμα.