Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Το παγκοσμίως πρώτο, επτά θέσεων αγωνιστικό έλκηθρο είναι Nissan! (βίντεο & φωτογραφίες)

Το παγκοσμίως πρώτο, επτά θέσεων αγωνιστικό έλκηθρο είναι Nissan!
Το παγκοσμίως πρώτο, επτά θέσεων αγωνιστικό έλκηθρο είναι Nissan!

Η Nissan μας συναρπάζει για μια ακόμα φορά, με την παρουσίαση του πρώτου στον κόσμο, επτά θέσεων αγωνιστικού έλκηθρου στον Ίνσμπρουκ της Αυστρίας.

Το συγκεκριμένο έλκηθρο έλαβε την ονομασία του X-Trail, καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης για τον σχεδιασμό του. Το εναρκτήριο λάκτισμα για τη δοκιμή του, δόθηκε στην ιστορική Ολυμπιακή πίστα του Ίγκλς, ενώ στη θέση του πιλότου βρισκόταν ο Βρετανός Ολυμπιονίκης Sean Olsson.

Για την κατασκευή του έλκηθρου, η Nissan συνεργάστηκε με κορυφαίους εμπειρογνώμονες του είδους, προκειμένου να μετατρέψει ένα παραδοσιακό, τεσσάρων θέσεων έλκηθρο, σε ένα αντίστοιχο επτά θέσεων, όπου μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως και 100 km/h και να δεχθεί δύναμη έλξης της τάξης των 4,5g.

Το επτά θέσεων έλκηθρο, αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας σκίτσα και τεχνολογία CAD (computer-aided design). Η λεπτομέρεια στο σχεδιασμό του ρύγχους δημιουργήθηκε με πρότυπο τη μάσκα τύπου V του X-Trail, ενώ και η γλυπτική του έχει χαρακτηριστικά από τις σχεδιαστικές γραμμές του συγκεκριμένου μοντέλου.

Βίντεο με το συναρπαστικό X-Trail έλκηθρο μπορείτε να απολαύσετε στη συνέχεια της ανάρτησης ενώ στον πίνακα που ακολουθεί απεικονίζονται δεδομένα στατιστικού χαρακτήρα του έλκηθρου X-Trail, σε σύγκριση με την έκδοση Techna 4X4 του X-Trail Crossover.


Έλκηθρο Nissan

Έλκηθρο Nissan

Έλκηθρο Nissan