Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

O Rafael Nadal παρουσιάζει το νέο X-car της Kia στο Australian Open 2016

O Rafael Nadal παρουσιάζει το νέο X-car της Kia στο Australian Open 2016
O Rafael Nadal παρουσιάζει το νέο X-car της Kia στο Australian Open 2016

Ο διάσημος τενίστας και παγκόσμιος πρεσβευτής της Kia, Rafael Nadal παρέλαβε το Kia Sportage «X-Car» στις 13/01/2016 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας κατά την επίσημη τελετή παράδοσης για το Australian Open 2016.
Το ένα και μοναδικό Sportage δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Twentieth Century Fox και διαμορφώθηκε σύμφωνα με τον δημοφιλή χαρακτήρα Mystique της ταινίας X-Men.

Ξεχωρίζει για τη μοναδική σχεδίαση και τον ιδιαίτερο χρωματισμό του -ματ και γυαλιστερή μπλε βαφή, τους αγωνιστικούς τροχούς και τα ελαστικά, και τις κόκκινo-κίτρινες γραμμές στο αμάξωμα, ενώ συνδυάζει τη δυναμική του Rafael Nadal σε ένα online βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από φετινό Australian Open. Ευρέως ο Nadal θεωρείται ως ο μεγαλύτερος αριστερόχειρας τενίστας ποτέ, το μυστικό του αποκαλύπτεται στο βίντεο http://tinyurl.com/gr4ek7d.
Το Kia Sportage X-Car είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της Kia με την Fox, αφού είχε προηγηθεί το Wolverine-Sorento που παρουσιάστηκε στο Australian Open 2015.
Η σημερινή τελετή χαρακτηρίστηκε επίσης από την παράδοση των 110 οχημάτων Kia (εκ των οποίων 52 είναι Sorento, 40 είναι MPV Carnival & 28 είναι Cerato –γνωστό ως Forte ή Κ3 σε μερικές αγορές) για την Οργανωτική Επιτροπή του Australian Open. Τα οχήματα θα οδηγούνται από περίπου 225 ειδικά εκπαιδευμένους εθελοντές οδηγούς και θα καλύψουν περισσότερα από 300.000 χιλιόμετρα για τη μεταφορά παικτών, υπαλλήλων, φιλάθλους, VIPs και εκπροσώπους των ΜΜΕ καθ 'όλη τη διάρκεια του τουρνουά.