Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

SUPERCAR CLUB: Μία εκλεκτή ομάδα από ιδιοκτήτες supercar και premium sportscar

SUPERCAR CLUB: Μία εκλεκτή ομάδα από ιδιοκτήτες supercar και premium sportscar

Το SUPERCAR CLUB, όπως ακούγεται και από τον διακριτικό τίτλο του είναι ένα club, μία ομάδα. Μία prive ομάδα από ιδιοκτήτες ...
SUPERCAR CLUB: Μία εκλεκτή ομάδα από ιδιοκτήτες supercar και premium sportscar
SUPERCAR CLUB: Μία εκλεκτή ομάδα από ιδιοκτήτες supercar και premium sportscar
supercar ή premium sportscar. Μια ομάδα που σαν σκοπό έχει την διασκέδαση και την ευχαρίστηση με γνώμονες πάντα την καλή παρέα, τα γρήγορα και πολυτελή αυτοκίνητα αλλά και το απαραίτητο lifestyle.
Το SUPERCAR CLUB απευθύνεται σε κατόχους supercar και premium sportscar αλλά αυτό έρχεται δεύτερο σαν κριτήριο. Πρώτο, κυριότερο και βασικό κριτήριο είναι ο "άνθρωπος"! Δεν μπορεί κάποιος απλά έχοντας στην κατοχή του ένα Supercar να συμπληρώσει μια αίτηση και να γίνει μέλος. Εξαίρεση στο κριτήριο αυτοκίνητο μπορεί να γίνει, στο κριτήριο άνθρωπος όχι! Σκοπός της ομάδας δεν είναι ο μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων αλλά η δημιουργία μιας καλής παρέας.

THE PASSION - A WAY OF LIFE
Σκοπός του SUPERCAR CLUB είναι η δημιουργία αξέχαστων αναμνήσεων μιας ομάδας που θα μοιράζεται το ίδιο πάθος για το αυτοκίνητο! Πρόκειται για ανθρώπους με μεγάλο πάθος για το αυτοκίνητο και μεγάλη ανάγκη για ευχαρίστηση πάνω στους 4 τροχούς σε κάθε ευκαιρία. Τι καλύτερο από το να μπορείς να μοιραστείς τέτοιες στιγμές με φίλους που έχουν τον ίδιο τρόπο ζωής;


THE EVENTS - ENJOY YOUR DRIVEN MOMENTS
Τα event του SUPERCAR CLUB είναι πολλά ώστε να μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα. Ανακοινώνονται εγκαίρως και λεπτομερώς. Το SUPERCAR CLUB είναι μια ομάδα, δεν είναι εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων. Άρα δεν υπάρχει κερδοσκοπικό ενδιαφέρον. Μία τέτοια ομάδα έχει δύναμη, η οποία προέρχεται από το κάθε μέλος της, μέσω της παρουσίας του και της παρουσίας του αυτοκινήτου του. Τα αποτελέσματα αυτής της δύναμης λοιπόν θα επιστρέφουν στα μέλη. Τις προσφορές που το club λαμβάνει από εστιατόρια , ξενοδοχεία , πίστες ή οποιεσδήποτε άλλες επιχειρήσεις, καθώς κι από χορηγούς ή υποστηρικτές τις επωφελούνται όλα τα μέλη. Έτσι τα event έχουν το καλύτερο δυνατό κόστος!

MEMBERSHIP - NOT AN EASY THING
Δυστυχώς το να γίνει κάποιος μέλος του club δεν είναι εύκολο! Σύμφωνα με την ομάδα βασικό στοιχείο είναι ότι πρέπει κάποιος να είναι ιδιοκτήτης ενός καλού αυτοκινήτου άλλα κύριο ρόλο παίζει και ο άνθρωπος. Για να γίνει κάποιος μέλος θα πρέπει να μπορεί να ταιριάξει με την υπόλοιπη ομάδα. 
Το SUPERCAR CLUB έχει μια ιεραρχία . Χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες μελών , GOLD MEMBERS, SILVER MEMBERS και SPORTSCAR MEMBERS. Οι δύο πρώτες ομάδες αφορούν κατόχους SUPERCAR, ενώ η ομάδα SPORTSCAR MEMBERS  αποτελείται από ιδιοκτήτες premium sport αυτοκινήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το SUPERCAR CLUB πατήστε εδώ
#GTR !!!
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016