Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας προχωρά στην ανάκληση 16.700 περίπου αυτοκινήτων Toyota


Ανάκληση toyota RAV4
Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας προχωρά στην ανάκληση 16.700 περίπου αυτοκινήτων Toyota
Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας προχωρά στην ανάκληση 16.721 αυτοκινήτων Toyota RAV4 στην Ελλάδα, παραγωγής από το 2006 έως το 2012.


Στα ανακληθέντα RAV4, που είναι εξοπλισμένα με ζώνες 3 σημείων στις εξωτερικές θέσεις του πίσω καθίσματος, ενδέχεται, μέρος του μεταλλικού πλαισίου υποστήριξης του μαξιλαριού βάσης του πίσω καθίσματος, λόγο του σχήματός του, σε περίπτωση εμπρόσθιας σύγκρουσης του οχήματος με υψηλή ταχύτητα, να έρθει σε επαφή με την ζώνη ασφαλείας δημιουργώντας έντονη τοπική φθορά που υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στο κόψιμο αυτής. Σε αυτή την περίπτωση, η ζώνη πιθανόν να μην συγκρατήσει επαρκώς τον επιβάτη, με αποτέλεσμα τις αυξημένες πιθανότητες τραυματισμού του.

Μέχρι σήμερα, δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα κανένα περιστατικό που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν μέσω σχετικής επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, ώστε να γίνει o σχετικός έλεγχος της βάσης υποστήριξης του μαξιλαριού των πίσω καθισμάτων χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Toyota Ελλάς – Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00 πμ έως 05:00 μμ).

#350z tuning
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016