Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

4o Enduro Meeting | 5-6 Μαρτίου 2016

4o Enduro Meeting
4o Enduro Meeting | 5-6 Μαρτίου 2016

Μετά την μεγάλη επιτυχία και απήχηση των προηγούμενων ετών, επανερχόμαστε ακόμα πιο δυνατοί!


Στην προσπάθεια για την ανάπτυξη και διάδοση του χωμάτινου μηχανοκίνητου αθλητισμού, διοργανώνουμε το 4ο κατά σειρά Enduro Meeting στην Αττική, την Κυριακή στις 6 Μαρτίου.

Αυτή τη φορά έδρα μας είναι η Αλίαρτος Βοιωτίας, από όπου θα σας περιμένουμε από το Σάββατο με πλήθος εκδηλώσεων.

Και φυσικά, το δυνατό μας σημείο είναι η ΕNDURO – βόλτα της Κυριακής

Το βασικό συστατικό, για ένα επιτυχημένο enduro event! Από εκεί ξεκινάνε και τελειώνουν όλα. Την εντουροβόλτα έχει επιμεληθεί το PLAY DIRTY LIVADIA ENDURO TEAM και είναι μια βόλτα που σας διασφαλίζει ποιότητα και απόλαυση! Η διαδρομή είναι 75 χιλιόμετρα με ποικίλο βαθμό δυσκολίας, 6-7/10 και επιλογή εναλλακτικών διαδρομών για τα δυσκολότερα περάσματα ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στη ροή της διαδρομής. Φυσικά θα υπάρχουν σημεία ξεκούρασης, με νερό για ξεδίψασμα, φωτογράφους για τις μοναδικές στιγμές, ασθενοφόρο και Σαμαρείτες - αχρείαστα να είναι…
Η συμμετοχή έχει οριστεί στα 15€. Η διαδρομή είναι απλά μαγευτική, θυμίζοντας τοπία μιας άλλης Ελλάδας, μέσα στα πυκνά δάση με δρυς και «Ντούσκα», και ένα παχύ στρώμα φύλλων σα μαγικό χαλί στρωμένο στην διαδρομή!
4o Enduro Meeting

Φυσικά θα υπάρχουν διαμορφωμένα περίπτερα – τέντες, από γνωστές εταιρείες και καταστήματα του χώρου, και Καντίνα που θα παρέχει όλα τα απαραίτητα!

Στο χώρο θα γίνει και επίδειξη Freestyle Trial από τον Λευτέρη Καρέτσο και την παρέα του που πάντα μας τιμούν με την παρουσία τους. Θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα με τεχνητά εμπόδια, όπως κάδοι, λάστιχα, τσιμεντένιοι σωλήνες, αυτοκίνητα!

ΔΕΝ ξεχνάμε να συμμετέχουμε στην Μεγάλη Κλήρωση, αφού χορηγοί και δωροθέτες, έχουν συγκεντρώσει για εσάς δώρα άνω των 1500€, τα οποία θα κερδίσουν 3 υπερτυχεροί στην λήξη του Event!

Πάρτε λοιπόν γυναίκα, φίλους, παιδιά, σκυλιά και μην χάσετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε σε αυτό το μοναδικό Enduro meeting που ευελπιστούμε να καθιερωθεί ως θεσμός.

Πώς να φτάσετε στο 4o Enduro Meeting

Από Αθήνα:
Εθνική οδό προς Λαμία, βγαίνετε στην έξοδο για Θήβα, κατευθύνεστε για Λιβαδειά και σε 20km μπαίνετε στην Αλίαρτο. Από εκεί, θα υπάρχει σήμανση για το χώρο στάθμευσης που θα είναι η έδρα μας.
https://goo.gl/maps/QBiSKiDqzV42

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, ως συμμετέχοντες, ως θεατές ή επισκέπτες, για να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας και να γνωρίσουμε το χώρο μας, εμπορικό και αγωνιστικό!

Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να έρθετε από το Σάββατο.
Πληροφορίες για ξενοδοχεία και όλα τα υπόλοιπα του Meeting μπορείτε να δείτε στο www.dirtbike.gr και συγκεκριμένα: http://forum.dirt-bike.gr/forum/viewforum.php?f=155

Για την οργάνωση
Δημήτρης Αθανασουλόπουλος
Fax: 2105127532 Tel: 6936660300
Email: info@offroadteam.gr

Πηγή: OFFROADTEAM


My favorite #Mustang shot! How many likes?
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016