Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

7o Κλασσικό Ράλι Ελλάδας

7o Κλασσικό Ράλι Ελλάδας
7o Κλασσικό Ράλι Ελλάδας
Το «Κλασσικό Ράλι Ελλάδας» συνδιοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά από τις λέσχες ΦΙΛ.Π.Α. και Σ.Ι.Σ.Α. και θα λάβει χώρα στους Δελφούς στις 5-6 Μαρτίου 2016.
Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο Regularity Rally της χρονιάς, το οποίο προσμετρά στο Πρωτάθλημα ΦΙΛ.ΠΑ, στο πρωτάθλημα Σ.Ι.Σ.Α. όπως επίσης και στο Πρωτάθλημα Regularity της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ.

Στην φετινή εκδήλωση αναμένεται να συμμετάσχουν έως 60 ιστορικά αυτοκίνητα κι έχει δοθεί έμφαση σε κλασσικές, θρυλικές «ειδικές» & απαιτητικές «απλές» διαδρομές που θα διασχίσουν την Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα & Φωκίδα. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της κοινότητας Αθανάσιου Διάκου, που είναι και η γενέτειρα του ομώνυμου εθνικού μας ήρωα.

Το Σάββατο 5/3 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του 1ου σκέλους από τους πρόποδες του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης ενώ η 1η μεγάλη ανασυγκρότηση θα γίνει στην Αράχοβα. Τα αυτοκίνητα θα κινηθούν σε διαδρομές που θα εναλλάσσονται σε παραθαλάσσιους & ορεινούς δρόμους, σε «κλασσικές» αλλά και «απαιτητικές» ειδικές διαδρομές, όπως Φυλή, Αγ. Άννα, Προσήλιο & Φτερόλακκα και θα καταλήξουν για διανυκτέρευση στους Δελφούς.

Την Κυριακή 6/3 το πρωί τα πληρώματα θα επανεκκινήσουν για τις διαδρομές της 2ης ημέρας και θα κατευθυνθούν μέσω της Γκιόνας & των Βαρδουσίων για τις απαιτητικές ειδικές του Πανουργιά, της Στρώμης και του Αθανασίου Διάκου για 1η ανασυγκρότηση στον γραφικό Αθανάσιο Διάκο και μέσω Πυρρών για 2η ανασυγκρότηση στη φιλόξενη Αμφίκλεια. Μετά τις τελευταίες ειδικές Τιθορέα & Χαιρώνεια ο τερματισμός θα γίνει στην Ακρόπολη αφού θα έχουν διανυθεί συνολικά 700 περίπου χιλιόμετρα και θα έχουν τελεσθεί 15 ειδικές διαδρομές ακριβείας, σχεδόν όλες με ενδιάμεσες χρονομετρήσεις.

Δεκτά να συμμετάσχουν θα είναι 2μελή πληρώματα με ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως 31/12/1986 για τα οποία έχει εκδοθεί Πιστοποιητικό Αναγνώρισης FIVA & FIA, καθώς και αυτοκίνητα ιστορικού ενδιαφέροντος πού ανήκουν στην κατηγορία «potentially historic» της FIVA, κατασκευής 1/1/1987-31/12/1996.

Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στα 240€ για μέλη ΦΙΛΠΑ & ΣΙΣΑ ή 260€ για μη μέλη και καλύπτει την διανυκτέρευση & δείπνο 2μελούς πληρώματος στο ξενοδοχείο «Amalia» στους Δελφούς, οργανωτικά έξοδα, ασφάλιση, συμμετοχή στην δεξίωση απονομής των επάθλων, έπαθλα και αναμνηστικά της εκδήλωσης. Λήξη συμμετοχών 25/2/2016 20:00.

Για πληροφορίες και Ειδικό Κανονισμό μπορείτε να ενημερώνεστε από τις γραμματείες και τις ιστοσελίδες των δύο συλλόγων www.philpa.gr και www.sisa.gr

#350z tuning
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016