Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Τα πιο εκκεντρικά ταξί

εκκεντρικά ταξί
Τα πιο εκκεντρικά ταξί είναι εδώ!!
Ίσως πρόκειται για τα πιο χαρούμενα ταξί που έχουμε δει και τα πιο... καλλιτεχνικά! Το Taxi Fabric Project αποτελεί ένα έργο καλλιτεχνών που χρηματοδοτείται από το Kickstarter ...
(μια πλατφόρμα όπου ο καθένας μπορεί να βάλει ένα έργο που θέλει να κάνει και το κοινό να το χρηματοδοτήσει) και που τους επιτρέπει να ανακαινίσουν πλήρως το εσωτερικό των ταξί στη Βομβάη με ποιητικές και πολύχρωμες δημιουργίες!

Το αποτέλεσμα είναι ομολογουμένως χαρούμενο και εντυπωσιακό. Μέχρι στιγμής έχουν διακοσμηθεί ήδη 30 ταξί με πολλά διαφορετικά στυλ, από τοπικούς καλλιτέχνες, αλλά και καλλιτέχνες από άλλες χώρες. Τα σχέδια και τα χρώματα είναι εμπνευσμένα από τον πολιτισμό και τη λαογραφία της πόλης και της χώρας, αλλά και από την ιστορία και τα όνειρα των ανθρώπων. Φυσικά κυριαρχούν τα έντονα χρώματα που κάνουν τον επιβάτη να ξεχνά ότι βρίσκεται μέσα σε ταξί. Όποιος τυχερός βρεθεί σε ένα από τα 30 ταξί που κυκλοφορούν δεν χάνει την ευκαιρία να βγάλει φωτογραφίες και selfies μέσα στις πολύχρωμες καμπίνες.

Στην ιστοσελίδα του έργου taxifabric, μπορεί κάποιος να δει όλα τα εκκεντρικά και εντυπωσιακά ταξί, ποιος καλλιτέχνης τα έκανε και μέρος της δουλειάς του. Αν και τα ταξί απ' έξω φαίνονται πολύ συνηθισμένα και καθημερινά, μόλις κάποιος μπει μέσα νομίζει ότι βρίσκεται σε παραμύθι ή σε λούνα παρκ. Το κάθε σχέδιο έχει ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά πάντα το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό. Αποτελούν μια πολύ καλή ιδέα που θα θέλαμε να δούμε και σε ταξί άλλων πόλεων. Η μεταφορά των επιβατών γίνεται ομολογουμένως πιο χαρούμενη και απολαμβάνουν μια εντελώς ξεχωριστή βόλτα!

Δείτε τις φωτογραφίες από το εσωτερικό των οχημάτων...
εκκεντρικά ταξί

εκκεντρικά ταξί

εκκεντρικά ταξί

εκκεντρικά ταξί

εκκεντρικά ταξί

εκκεντρικά ταξί

εκκεντρικά ταξί

εκκεντρικά ταξί

εκκεντρικά ταξί

εκκεντρικά ταξίΠηγή: Newsbeast.gr


Monster! Chevrolet Silverado in red!!
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016