Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Φιλανθρωπική Εκδήλωση και κοπή πίτας από την ΦΙΛΜΠΑ

Φιλανθρωπική Εκδήλωση και Κοπή Πίτας από την ΦΙΛΜΠΑ
Φιλανθρωπική Εκδήλωση και Κοπή Πίτας από την ΦΙΛΜΠΑ

Το Αθλητικό Σωματείο ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργάνωσε για 5η συνεχόμενη χρονιά την Φιλανθρωπική Εκδήλωση Event4Kids στην πίστα καρτ "ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ" στα Βραχναίικα Πατρών, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016.


Ο σκοπός ήταν ιερός, αφού μετά την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, πραγματοποιήθηκε και η Φιλανθρωπική Εκδήλωση Event4Kids, έσοδα της οποίας προσφέρθηκαν στο Φ/Σ «Η Κιβωτός της Αγάπης», που φιλοξενεί παιδιά με ειδικές ανάγκες στην Πάτρα.

Πάνω από 40 οδηγοί απάντησαν θετικά στο κάλεσμα και ήταν παρόντες στην εκδήλωση, ενώ πάνω από 100 λάτρεις του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν μαζί τους και να πάρουν μια άμεση γεύση της αγωνιστικής αδρεναλίνης.

Η ΦΙΛΜΠΑ ευχαριστεί όλων τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα δίνοντας από το υστέρημά του, μια βοήθεια σε αυτά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη και σε ένα Φιλανθρωπικό Σωματείο που είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Παρόντες ήταν Εκπρόσωπος της Περιφέρειας, του Δήμου, του Λιμενικού, ενώ την εκδήλωση υποστήριξαν Αθλητικά Σωματεία και Clubs όπως η ΕΛΙΑ, ο ΑΟΠ, το Skarta Ekato, η ΑΛΜΑ Αιγίου, η ΑΧΛΕΜΟ, το NPOG, το LSD TEAM.

Φυσικά το θέαμα εντός τις πίστας αποζημίωσε τους θεατές, οι οποίες έμειναν στις κερκίδες της πίστας μέχρι αργά το απόγευμα, αφού το drift ήταν θεαματικότατο και πολλά ήταν τα αυτοκίνητα που έκλεψαν καρδιές και εντυπώσεις.


#350z tuning
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016