Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Το νέο τανκ του Βρετανικού Στρατού θυμίζει εφέ από ταινία δράσης του Χόλιγουντ... ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του!!

Το νέο τανκ του Βρετανικού Στρατού
Το νέο τανκ του Βρετανικού Στρατού
Έχει τη δυνατότητα να «καθαρίζει» νάρκες, να σκάβει χαρακώματα και να... ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του. Το νέο τανκ του Βρετανικού Στρατού θυμίζει εφέ από ταινία δράσης του Χόλιγουντ.


Σχεδιάστηκε από την εταιρεία ΒAE Systems, ονομάζεται Τerrier και είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση εντός κι εκτός πεδίου μάχης.

Το τανκ είναι τόσο ευέλικτο και έχει τόσες δυνατότητες που έχει χαρακτηριστεί «ελβετικός σουγιάς» των πολεμικών οχημάτων.

Εκτός πεδίου μάχης μπορεί να αναζητήσει θαμμένους εκρηκτικούς μηχανισμούς αλλά και να σπάσει τσιμέντο με το ειδικό τηλεσκοπικό «χέρι» του που μπορεί να φτάσει σε απόσταση 8 μέτρων.

Μπορεί να είναι επανδρωμένο αλλά σε πολύ επικίνδυνες αποστολές το όχημα των 32 τόνων μπορεί να ελεγχθεί από απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου.

Το τανκ πρωτολανσαρίστηκε το 2013 αλλά εξακολουθεί να εξελίσσεται και πλέον μπορεί να λειτουργήσει και σε νερά βάθους 2 μέτρων καθαρίζοντας νάρκες εν κινήσει- μπορεί δηλαδή να είναι αποτελεσματικό σε ακόμα πιο εχθρικό περιβάλλον.

Οι κατασκευαστές τους λένε πως μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο σε παράκτιες περιοχές και να συμβάλει στην παροχή βοήθειας σε ανθρώπους σε περιοχές που πλήττονται από φυσικές καταστροφές.

Το όχημα μπορεί να κινηθεί με ταχύτητα έως 70 χιλιομέτρων την ώρα.

TromaktikoΑμαξάρες στο σφυρί! Ακόμα μία δημοπρασία θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο από τον ΟΔΔΥ στο Ηράκλειο Κρήτης. BMW X5 DIESEL με 3.000€! #Δημοπρασίες #Μεταχειρισμένα #ΟΔΔΥ
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016


ΧΑΧΑΧ!!! Απίστευτο βιντεάκι ότι πρέπει για να σας φτιάξουμε το κέφι!!! #VIDEO #ΧΙΟΥΜΟΡ
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! Ο πιο ασύδοτος οδηγός του κόσμου... Με απίστευτο IQ... #VIDEO #ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016