Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Ενισχύεται το πρόγραμμα BMW Mobile Care για τους κατόχους αυτοκινήτων BMW. Ανανέωση του στόλου αυτοκινήτων εξυπηρέτησης BMW Servicemobile

Το πρόγραμμα BMW Mobile Care έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ...
τις ανάγκες των κατόχων BMW με σκοπό την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης σε περίπτωση βλάβης. Μέσα από ένα εκτενές πακέτο υπηρεσιών, προσφέρονται παροχές οι οποίες είναι διαθέσιμες και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Έχοντας ως κύρια επιδίωξη την απροβλημάτιστη κίνηση, το BMW Group Hellas ανανέωσε το στόλο των αυτοκινήτων εξυπηρέτησης προσθέτοντας μοντέλα της νέας BMW X1.
Με τον τρόπο αυτό, σε περίπτωση βλάβης, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της BMW θα είναι διαθέσιμοι καθημερινά από τις 7.30 π.μ. έως τις 10.00 μ.μ., προκειμένου να καταστήσουν κάθε όχημα BMW έτοιμο για να συνεχίσει το ταξίδι του.

Η υπηρεσία υποστήριξης από το όχημα BMW Servicemobile προσφέρεται δωρεάν για όλα τα καινούρια αυτοκίνητα BMW, τα οποία έχουν πουληθεί από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW για πέντε χρόνια από την ημερομηνία ταξινόμησης, αλλά και σε όλα τα οχήματα τα οποία έχουν ετήσιο συμβόλαιο Mobile Care.

Η υπηρεσία BMW Mobile Care λειτουργεί όλο 24ώρο, 365 μέρες/χρόνο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν καλώντας στην γραμμή επικοινωνίας: 210-9118100.