Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

H Nissan εμπλουτίζει το site της με την επιλογή του car configurator

H Nissan εμπλουτίζει το site της με την επιλογή του car configurator
H Nissan εμπλουτίζει το site της με την επιλογή του car configurator

Tο www.nissan.gr έχοντας αποκτήσει εδώ και αρκετό καιρό μια νέα, δυναμική εμφάνιση και άκρως φιλικές για τον χρήστη λειτουργίες, στοχεύει στην καλύτερη ενημέρωση των επισκεπτών του,
σχετικά με θέματα που αφορούν τα μοντέλα της φίρμας, τις προσφορές και τα νέα της, αλλά και τις υπηρεσίες πωλήσεων και after sales.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης και αναβάθμισης του www.nissan.gr, η Nissan πρόσθεσε τώρα και την επιλογή online διαμόρφωσης αυτοκινήτου (γνωστή και ως car configurator). Με την συγκεκριμένη επιλογή, ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να διαμορφώσει το μοντέλο που τον ενδιαφέρει, ως προς την έκδοση, τον εξοπλισμό, το χρώμα και τα αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των τιμών και των σχετικών λεπτομερειών. Στο τέλος της διαδικασίας, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να “εκτυπώσει” το αποτέλεσμα της επιλογής του και εφόσον το επιθυμεί να προσέλθει σε έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο Nissan, για να εξυπηρετηθεί περαιτέρω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε πρώτη φάση, η λειτουργία του car configurator έχει ενσωματωθεί στα Micra, Note, Pulsar, Juke, Qashqai και X-Trail, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και το νέο NP300 Navara.

Δείγμα της λειτουργίας του car configurator μπορείτε να δείτε στο http://www.nissan.gr/builder/qashqai/


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! Απίστευτο τρίκυκλο-τέρας βγαλμένο...από τα παραμύθια! #Μοτοσυκλέτα
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016