Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Τα μεταχειρισμένα «αστέρια» της Mercedes

Τα μεταχειρισμένα «αστέρια» της Mercedes
Τα μεταχειρισμένα «αστέρια» της Mercedes
Σαν καινούρια: Έτσι περιγράφονται τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα Star-Class της Mercedes και δεν χρειάζονται συστάσεις, αφού έχουν κερδίσει την εκτίμηση...
του κόσμου τόσο με την άριστη τεχνική τους κατάσταση, όσο και με την άψογη εμφάνισή τους. Άλλωστε, για να ανήκουν στην κατηγορία Star-Class πρέπει να πληρούν πολύ συγκεκριμένες, αδιαπραγμάτευτες προϋποθέσεις που έχουν σχέση με την ηλικία, την εμφάνιση και τη μηχανική τους αρτιότητα.

Τώρα, με γνώμονα την ακόμα καλύτερη ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα μεταχειρισμένα «αστέρια», το site που τα φιλοξενεί ανανεώθηκε ριζικά. Με φωτογραφίες, τιμές και παρουσίαση αυτοκίνητων σε ειδική προσφορά, σίγουρα ο καθένας θα βρει το κατάλληλο για τις ανάγκες του αυτοκίνητο της Mercedes.

Με μέγιστη ηλικία τα 5 χρόνια και έως 100.000 χλμ, με 12 μήνες οδική βοήθεια και 30 ημέρες δικαίωμα αλλαγής αυτοκινήτου, η κατηγορία Star-Class είναι πλέον προσιτή σε όλους.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο hallofstars.gr, ενώ αν θέλετε να δείτε τα αυτοκίνητα στο φυσικό τους περιβάλλον, το Πρότυπο Κέντρο Επιλεγμένων Μεταχειρισμένων «Hall of Stars» βρίσκεται στην οδό Θηβαΐδος 20, 145 64 Ν. Κηφισιά.
Πηγή: Newsbeast.gr


Το Honda Civic Hatchback Prototype θα πραγματοποιήσει παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2016 #HONDA #Έκθεσηαυτοκινήτου #Νέαμοντέλα
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016