Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Οδηγός αγοράς MINI Cooper S «R56» (2006-2013) από την Spotmechanic

Οδηγός αγοράς MINI Cooper S
Οδηγός αγοράς MINI Cooper S «R56» (2006-2013) από την Spotmechanic
Η ιστορία λίγο πολύ είναι γνωστή

Alec Isigonis: Το όνομα που έχει συνδεθεί με την επιτυχία του πρώτου Mini και εμείς, ως Έλληνες, στο άκουσμα του, προεκτείνουμε με αυτοπεποίθηση το στήθος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα στο πανεπιστήμιο, όντας ο μοναδικός Έλληνας ανάμεσα σε Αγγλοσάξονες και λοιπούς. Το θέμα μας ήταν τα εικονικά αυτοκίνητα (φανταστικό;) και κάποια στιγμή, όπως ήταν φυσικό, αναφερθήκαμε και στο Mini. Πετάγομαι ζωηρός να πω το όνομα του σχεδιαστή: «Ο Άλεκ Ισσιγόνης», λέω, «μάλιστα, ήταν και Έλληνας!» Ο καθηγητής βάζει το χέρι στο πιγούνι και σκεπτικός μου λέει, «χμμ, νόμιζα ότι ήταν Τούρκος..»

Το MINI Cooper S είναι αυτοκίνητο με «βαριά» κληρονομιά. Μπορεί να έχει χάσει εκείνη την «Go-Kart» αίσθηση του προγόνου του ή εκείνου της προηγούμενης γενιάς (R53), παραμένει όμως ένα ...
αυτοκίνητο στυλάτο, πρακτικό και οι επιδόσεις του, αν μη τι άλλο, είναι ιδιαιτέρως ποθητές. Κυρίως για τους ενθουσιώδεις του είδους! Αγαπητή και αγαπητέ, ήρθε η ώρα να σηκώσουμε τα μανίκια, να τα βάλουμε όλα στη ζυγαριά και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για ένα από τα best sellers της αγοράς!

Διάβασε ολόκληρο το ενδιαφέρον άρθρο στο Spotmechanic.gr>>πηγή
ΣΟΚ! Καθώς οδηγούσε στον δρόμο του έπαθε αυτό.... #VIDEO #ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016


http://www.autocarnet.gr/2016/01/video_12.html
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016