Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Νέος Εξουσιοδοτημένος Διανομέας SEAT στην πόλη των Τρικάλων

Νέος Εξουσιοδοτημένος Διανομέας SEAT στην πόλη των Τρικάλων
Η SEAT ΤΕΧΝΟΚΑΡ με χαρά καλωσορίζει στο επίσημο Δίκτυό της την εταιρεία ...
ΚΑΡΟΥΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. Η SEAT ΚΑΡΟΥΤΑΣ αποτελεί το νέο Εξουσιοδοτημένο Διανομέα SEAT στην πόλη των Τρικάλων που έρχεται να ενδυναμώσει περαιτέρω την παρουσία της Ισπανικής Μάρκας στην Θεσσαλία.

Οι εντυπωσιακές και λειτουργικές εγκαταστάσεις της SEAT ΚΑΡΟΥΤΑΣ βρίσκονται στο 6ο χλμ. Τρικάλων – Καλαμπάκας και η ολοκαίνουρια έκθεση της SEAT στεγάζεται σε χώρο 300 τ.μ. Οι επισκέπτες της θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά όλη την σύγχρονη γκάμα των αυτοκινήτων SEAT, να διαπιστώσουν την εξαιρετική τους ποιότητα, την υψηλή τεχνολογία που διαθέτουν αλλά και το εξαιρετικό value for money που προσφέρουν.

Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν Test Drive στα μοντέλα SEAT ώστε να επιλέξουν αυτό που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες τους.

ΚΑΡΟΥΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
6ο χλμ. Τρικάλων – Καλαμπάκας 42100
Τηλ: 24310 88430
Φαξ: 24310 88433
Email: gkaroutas@seat-karoutas.gr


Η SEAT είναι η μοναδική εταιρεία στον κλάδο της με δυνατότητες πλήρους φάσματος δραστηριοτήτων για σχεδιασμό, ανάπτυξη, κατασκευή και εμπορία αυτοκινήτων στην Ισπανία. Είναι μέλος του ομίλου Volkswagen και έχει την έδρα της στο Martorell (Βαρκελώνη), εξάγοντας το 75% της παραγωγής της σε 72 χώρες. Η SEAT είναι ηγέτης στην αγορά αυτοκινήτου στην Ισπανία και το 2010 o κύκλος εργασιών της ανήλθε σε 4,7 δισ. ευρώ με συνολικές πωλήσεις 339.500 οχημάτων.

Στις εγκαταστάσεις της εργάζονται 13.000 επαγγελματίες στα τρία κέντρα παραγωγής, στη Βαρκελώνη - Zona Franca, στο El Prat de Llobregat και στο Martorell όπου κατασκευάζονται τα ιδιαίτερα επιτυχημένα IBIZA και LEON, μεταξύ των άλλων μοντέλων της μάρκας. Ο Όμιλος Volkswagen, στην μονάδα παραγωγής στην Palmela της Πορτογαλίας, κατασκευάζει το SEAT Alhambra.

Η Ισπανική πολυεθνική διαθέτει επίσης ένα Τεχνικό Κέντρο, απασχολώντας περισσότερους από 900 μηχανικούς, των οποίων οι αρμοδιότητες αποτελούν την κινητήρια δύναμη της καινοτομίας για την Μάρκα που αποτελεί τον νούμερο ένα βιομηχανικό επενδυτή στο R & D στην Ισπανία. Επιπλέον, σύμφωνα με την δέσμευση της για την προστασία του περιβάλλοντος, η SEAT αναλαμβάνει να στηρίζει την κύρια δραστηριότητα της στα βασικά κριτήρια της αειφορίας, δηλαδή την μείωση των εκπομπών CO2, την ενεργειακή απόδοση καθώς και την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση των χρησιμοποιούμενων πόρων.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! Απίστευτο τρίκυκλο-τέρας βγαλμένο...από τα παραμύθια! #Μοτοσυκλέτα
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016