Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Suzuki στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2016

Το νέο Baleno
Το νέο Baleno
Λανσάρισμα του νέου Baleno στην ευρωπαϊκή αγορά.


Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα, στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η Suzuki είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το ντεμπούτο του νέου Baleno στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το Baleno έχει να επιδείξει έναν εξαιρετικά αρμονικό συνδυασμό σχεδιασμού, πρακτικότητας, απόδοσης και οικονομίας καυσίμου.

Υπό τη σκέπη του μεσοπρόθεσμου πλάνου “SUZUKI NEXT 100”, η Suzuki δίνει έμφαση στην περαιτέρω ενδυνάμωση της κατασκευαστικής διαδικασίας και αφοσίωση στην παραγωγή, που περιλαμβάνει μια νέα στρατηγική για τις πλατφόρμες των αυτοκινήτων.

Μια τέτοια πλατφόρμα αμαξώματος νέας γενιάς, η οποία διαθέτει αυξημένη ακαμψία και μειωμένο βάρος, χρησιμοποιείται στο νέο Baleno και συμβάλλει στην οικονομία καυσίμου, στην αυξημένη παθητική ασφάλεια, αλλά και στην αυξημένη πρακτικότητα και απόδοση σε όλες τις θεμελιώδεις επιδόσεις του αυτοκινήτου, την κύλιση, τη συμπεριφορά στις στροφές και την επιβράδυνση.

Το χαμηλού βάρους νέο hatchback, κινείται από τον υψηλής απόκρισης κινητήρα turbo BOOSTERJET με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού ή τον ατμοσφαιρικό DUALJET που μπορεί να συνδυαστεί και με το νέο ήπιο υβριδικό σύστημα SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) που χρησιμοποιεί μια ενσωματωμένη ηλεκτρογεννήτρια για την υποβοήθηση του κινητήρα.

Η διάθεση του νέου Baleno στην Ευρώπη ξεκινά αυτή την Άνοιξη.

Η Suzuki προσκαλεί όλους τους δημοσιογράφους να επισκεφτούν το Περίπτερο της στο Hall 4 (stand 4251), ώστε να δουν όλα τα ενδιαφέροντα μοντέλα της μάρκας.


*Το 86ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα είναι ανοιχτό για τους εκπροσώπους του Τύπου την 1-2 Μαρτίου και για το κοινό από τις 3 έως τις 13 Μαρτίου.

H Nissan αποκαλύπτει τρεις πρωτότυπες χειμερινές πολεμικές “μηχανές”, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο #4Χ4 #NISSAN
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016