Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Την 3η φορά πάρκαρε! – Ι.Χ. «μπούκαρε» σε κατάστημα στην οδό Κανάρη!! (φωτο-βίντεο)

Την 3η φορά πάρκαρε! – Ι.Χ. «μπούκαρε» σε κατάστημα στην οδό Κανάρη!! (φωτο-βίντεο)
Ένα πραγματικά ασυνήθιστο συμβάν πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, λίγο μετά της 15;30 στην οδό Κανάρη στον Πύργο. Ι.Χ. «μπούκαρε» ολόκληρο σε κατάστημα αφού είχε προηγηθεί πρώτα και η σύγκρουσή του και με άλλο κατάστημα.


Όλα έγιναν περίπου στις 15:35 όταν γυναίκα οδηγός προσπάθησε να παρκάρει το Ι.Χ. στην οδό Κανάρη. Βάζοντας 1η ταχύτητα για να κινηθεί λοξώς μπροστά απο την θέση πάρκινγκ…το παράκανε και χτύπησε σε τζαμαρία καταστήματος που βρισκόταν απέναντι. Έπειτα έκανε όπισθεν και προχώρησε λίγα μέτρα ώστε να το τοποθετήσει σε άλλη θέση πάρκινγκ. Βάζοντας όπισθεν στην νέα θέση, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αφού χτύπησε σε σταθμευμένο όχημα, πέρασε ξανά στο αντίθετο πεζοδρόμιο, «εισέβαλε» όλο μέσα σε κατάστημα και ακινητοποιήθηκε.

Κατά την 2η…προσπάθειά της για να παρκάρει, περνούσε στο δρόμο λευκό Ι.Χ. όπου ο οδηγός βλέποντας της να έχει αναπτύξει ταχύτητα προς τα πίσω, κατάφερε να την αποφύγει, χτυπώντας τον ευτυχώς μόνο στον πίσω πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου.

Στο χώρο έφτασαν πολύ γρήγορα άτομα της τροχαίας Πύργου όπου και διερευνούν τα ακριβή αίτια του συμβάντος.

Δυναμική παρουσία της Nissan / NISMO στους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού και το 2016 #NISSAN #Έκθεσηαυτοκινήτου #αγώνες
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016