Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Κοπή πίτας της Α.Λ.Α.Λαμίας

Κοπή πίτας της Α.Λ.Α.Λαμίας
Κοπή πίτας της Α.Λ.Α.Λαμίας

Με μια όμορφη εκδήλωση σε εξαιρετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Λαμιέων, η καθιερωμένη κοπή πίτας του Σωματείου "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας", τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016.


Το Σωματείο και την εκδήλωση συνολικά τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Κυρίτσης, εκπρόσωπος του Δήμου Λαμιέων κ. Θεόδωρος Αρναούτογλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαμιέων κ. Παναγιώτης Φώσκολος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αλέξανδρος Διαμαντάρας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ) κ. Δημήτρης Μιχελακάκης, αθλητές, μέλη και αρκετοί φίλοι του Σωματείου.

Την κοπή της πίτας, ακολούθησε η βράβευση των αθλητών της Α.Λ.Α.Λ. που διέπρεψαν με τις επιδόσεις τους κατά την αγωνιστική σεζόν 2015. Οι αθλητές που βραβεύτηκαν ήταν οι:

• Γιώργος Πολυζώης (Πρωταθλητής συνοδηγός Ράλλυ στο 51ο Πρωτάθλημα 2015 και Κυπελλούχος συνοδηγός Ράλλυ 2015 ομάδα Ν, κλάση πάνω από 2000cc).

• Δημήτρης Παπαδημητρίου (2ος στο κύπελλο οδηγών Ράλλυ, ομάδα Α κλάση έως 1400cc).

•"ARMA" (3ος στο κύπελλο οδηγών Ράλλυ, ομάδα Α κλάση έως 1400 cc).

• Σπύρος Τσέλιος (3ος στο Κύπελλο συνοδηγών Ράλλυ ομάδα Α κλάση έως 1400 cc).

•"ARMAKI" (2ος στο κύπελλο συνοδηγών Ράλλυ ομάδα Α κλάση έως 1400 cc και 3ος έπαθλο συνοδηγών χωμάτινου Ράλλυ ομάδα Α (α5) κλάση έως 1400cc.

• Κωνσταντίνος Αντωνίου (3ος στο Έπαθλο οδηγών χωμάτινων Ράλλυμ ομάδα Ε κλάση 1600-2000 cc)

• Ελίνα Κουτσόβουλου (6η Συνοδηγός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ)

Επίσης αποδόθηκε τιμητική πλακέτα στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο Δήμο Λαμιέων, στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδος, στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας, ως ελάχιστος φόρος τιμής και αναγνώρισης για την πολύτιμη βοήθεια αλλά και αμέριστη καθ’ οιονδήποτε τρόπο συμπαράσταση που παρέχουν στην ΑΛΑΛ όλα αυτά τα χρόνια , κινητήρια δύναμη για την επιτυχή διοργάνωση των Αγώνων.

Μεγάλος τυχερός της βραδιάς στάθηκε ο αθλητής μας Κούκουνας Αθανάσιος, ο οποίος βρίσκοντας το φλουρί κέρδισε μια διήμερη δωρεάν διαμονή για δύο άτομα, στο "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΖΙΑΚΑ" στην όμορφη Υπάτη, προσφορά του κ. Ζιάκα Νικόλαου και βέβαια μία δωρεάν συμμετοχή σε έναν από τους τρείς αγώνες που θα διοργανωθούν από το Σωματείο μας το 2016.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την ετήσια τακτική απολογιστική γενική συνέλευση, κατά την οποία υπήρξε ελεύθερη συζήτηση-πλήρης ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς επίσης και προγραμματική ενημέρωση για τους αγώνες που θα διοργανώσει η ΑΛΑ Λαμίας κατά τη διάρκεια του 2016 οι οποίοι βέβαια για ακόμη μία χρονιά αποτελούν το 40% των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων - Κυπέλλων - Επάθλων και είναι τρεις:

• 7ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου στις 9-10 Απριλίου 2016, το οποίο προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος και στο Κύπελλο Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.

• Ράλλυ Φθιώτιδας στις 25-26 Ιουνίου 2016, το οποίο προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

• SUPER CUP OMAE, που είναι ο Τελικός Πανελληνίου Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου, θα διεξαχθεί στις 26-27 Νοεμβρίου 2016 και θα αποτελέσει τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, κλείνοντας έτσι την αυλαία των διοργανώσεων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην Ελλάδα για το 2016.

Ο Πανελλήνιας εμβέλειας, θεσμός των περιφερειακών Κυπέλλων, προκηρύσσεται για πρώτη φορά, με τον Μεγάλο Τελικό στο τέλος να πραγματοποιείται από την ΑΛΑΛ στην Λαμία και βέβαια περιλαμβάνοντας την ΣΟΥΠΕΡ Ειδική Διαδρομή μέσα στην Πόλη μας "Άγιος Λουκάς" φέρνοντας για ακόμη μία χρονιά την Πόλη μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή μας στο επίκεντρο ενδιαφέροντος και προβολής του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Ελλάδος.


#Lamborghini #Aventador J #Concept
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016