Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Nissan παρουσιάζει το όραμά της για την αυτοκίνηση, στο Σαλόνι της Γενεύης

Η Nissan παρουσιάζει το όραμά της για την αυτοκίνηση, στο Σαλόνι της Γενεύης
Η Nissan παρουσιάζει το όραμά της για την αυτοκίνηση, στο Σαλόνι της Γενεύης

Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Nissan παρουσιάζει προηγμένες τεχνολογίες και καινοτομίες του μέλλοντος, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το όραμά της για την Ευφυή Κινητικότητα – γνωστό και ως Intelligent Mobility vision-, ενώ πραγματοποιεί και το ντεμπούτο του πρωτοτύπου IDS, επί ευρωπαϊκού εδάφους.


Με μια δυναμική προβολή του οράματος της Nissan για το μέλλον της κινητικότητας, το περίπτερο της μάρκας μας φέρνει ολοζώντανες τις τεχνολογίες του αύριο. Με θεματολογία που εκτείνεται από το όραμα της Nissan για το μέλλον της κινητικότητας, μέχρι την ανεξάντλητη έμπνευση στον εντυπωσιακό σχεδιασμό και το styling των crossovers Premium Concepts της φίρμας, η Nissan επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά ότι κρατά γερά τα ηνία ως μια από τις πιο συναρπαστικές και οξυδερκείς αυτοκινητοβιομηχανίες.

Το όραμα της ευφυούς κινητικότητας της Nissan, εκπορεύεται από την επιδίωξη ενός στόχου για οχήματα μηδενικών εκπομπών και εξάλειψης των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων. Με βάση αυτό το όραμα, η Nissan σχεδιάζει και καθοδηγεί τις γραμμές των προϊόντων και των συναφών τεχνολογιών, σε άμεση συνάφεια με κρίσιμες επιχειρηματικές αποφάσεις γύρω από ζητήματα που αφορούν το πώς θα κινούνται, θα οδηγούνται αλλά και θα ενσωματωθούν τα αυτόνομα αυτοκίνητα στην κοινωνία.

Στον πυρήνα του προγράμματος Intelligent Mobility της Nissan, εμπεριέχονται τρεις τομείς καινοτομίας:

• Nissan Intelligent Driving - προσφέρει περισσότερη αυτοπεποίθηση στον οδηγό, με αιχμή του δόρατος την αυτόνομη τεχνολογία κίνησης της Nissan, αλλά και της πιλοτικής κίνησης.


• Nissan Intelligent Power - περισσότερη απόδοση και με περισσότερη δύναμη, με πρωταγωνιστές τα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

• Nissan Intelligent Integration - νέοι τρόποι ολοκληρωμένης διασύνδεσης των οχημάτων με την κοινωνία.

Αυτό το ευφυές όραμα κινητικότητας από τη Nissan, παίρνει σάρκα και οστά με το IDS Concept, που πραγματοποιεί την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο το όραμα για το μέλλον των ηλεκτροκίνητων οχημάτων και την αυτόνομη οδήγηση, το IDS Concept κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας με την εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία ηλεκτροκίνησης που διαθέτει, όπως και για τις αεροδυναμικές του επιδόσεις, την συναρπαστική του επιτάχυνση, καθώς και για τις εξελιγμένες δυνατότητες της τεχνητής του νοημοσύνης.

Όμως οι ευχάριστες εκπλήξεις από τη Nissan δεν σταματούν εδώ. Το όραμα της αυτόνομης οδήγησης βρίσκει το ταίρι του στο κορυφαίο crossover της μάρκας, το QASHQAI, το οποίο και θα αποτελέσει το πρώτο όχημα της Nissan στην Ευρώπη που θα διαθέτει τεχνολογία αυτόνομης κίνησης ! Το πρώτο αυτόνομο QASHQAI, αναμένεται να βγει από την γραμμή παραγωγής του Sunderland στο επόμενο έτος και θα είναι εξοπλισμένο με το “Piloted Drive 1.0”, ένα σύστημα που επιτρέπει στα αυτοκίνητα να κινούνται αυτόνομα και με ασφάλεια σε μια λωρίδα κυκλοφορίας, ακόμα και σε συνθήκες βεβαρημένης κυκλοφορίας στις εθνικές οδούς.

Εκτός από τις συναρπαστικές τεχνολογίες αυτόνομης κίνησης οχημάτων, η Nissan μας προσφέρει από το Σαλόνι Αυτοκίνητου της Γενεύης και μια εντελώς ανανεωμένη εκδοχή, ως προς τον σχεδιασμό και το στυλ, για δύο από τα καταξιωμένα της crossover. Συγκεκριμένα, με δύο εντυπωσιακές ειδικές εκδόσεις των κορυφαίων QASHQAI και X-TRAIL, η Nissan διερευνά τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να ενισχύσει τον σχεδιασμό των επιτυχημένων της crossover, προσδίδοντας μια πιο premium και δυναμική ερμηνεία στον σχεδιασμό τους.

H φετινή παρουσία της Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, εκτός του ότι σηματοδοτεί μια αξιοσημείωτη δημιουργική περίοδο για τη μάρκα, με πίστη στο όραμα που έχει για τη διαμόρφωση του μέλλοντος στη βιώσιμη κινητικότητα, έρχεται για να επισφραγίσει την καταγραφή έξι χρόνων συνεχούς ανάπτυξης, αλλά και τις καλύτερες επιδόσεις πωλήσεων που έχει σημειώσει ποτέ στην Ευρώπη, με 715.623 αυτοκίνητα μέχρι το τέλος του 2015.


#Lamborghini #Aventador J #Concept
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016