Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Ψηφιακή παρουσία: "The Scorpionship", η μόνη επίσημη κοινότητα της Abarth

Ψηφιακή παρουσία: "The Scorpionship", η μόνη επίσημη κοινότητα της Abarth
Ψηφιακή παρουσία: "The Scorpionship", η μόνη επίσημη κοινότητα της Abarth 
"The Scorpionship", η μόνη επίσημη κοινότητα της Abarth που είναι αφιερωμένη στους ιδιοκτήτες, τους συλλέκτες, τα μέλη του Abarth club και τους οπαδούς, άνοιξε επίσημα την 1η Μαρτίου.
Καθένας μπορεί να εγγραφεί, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που θα βρει στην ιστοσελίδα scorpionship.abarth.com.

Τα μέλη της κοινότητας "The Scorpionship" θα λάβουν μια προσωπική "Scorpionship Card" που τους επιτρέπει να επωφεληθούν από προσφορές, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς και να συμμετάσχουν σε διεθνή γεγονότα, ενώ θα απολαύσουν πολλά ενδιαφέροντα πλεονεκτήματα, όπως πρόσβαση στα "Scorpionship News", έναν τομέα στην ιστοσελίδα της Abarth που είναι αφιερωμένος στην κοινότητα με προεπισκοπήσεις, εκδηλώσεις, πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις εξαρτήσεις και αξεσουάρ. Επιπλέον, τα μέλη μπορούν να επωφεληθούν από εξειδικευμένες προσφορές για αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Abarth, καθώς και για την αγορά σετ και αξεσουάρ Mopar. Μπορούν επίσης να εγγραφούν για να λάβουν μέρος σε ειδικούς διαγωνισμούς με αποκλειστικά βραβεία. Άλλες ευκαιρίες περιλαμβάνουν τη μοναδική δυνατότητα να εργάζονται με τις αγωνιστικές ομάδες, κατά τη διάρκεια των αγώνων Abarth Trophy, ή να απολαύσουν ένα Σαββατοκύριακο στο τιμόνι ενός Abarth 695 Biposto.

Η κοινότητα θα είναι αρχικά διαθέσιμη στην Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ελβετία και τη Γαλλία και θα ενεργοποιηθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη, ξεκινώντας από τον Μάιο.
Νέο Fiat 124 spider #FIAT #Έκθεσηαυτοκινήτου
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016