Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Το Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών" (Λ.Α.Μ.Σ.) διοργανώνει την Κυριακή 24 Απριλίου αγώνα δεξιοτεχνίας στην Πίστα Καρτ Σερρών

Το Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών" (Λ.Α.Μ.Σ.) διοργανώνει την Κυριακή 24 Απριλίου αγώνα δεξιοτεχνίας στην Πίστα Καρτ Σερρών, μετά από έγκριση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος.


Η Δεξιοτεχνία που θα διεξαχθεί στις Σέρρες, προσμετρά στο Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, ως ο 2ος γύρος του θεσμού, ενώ στην εκδήλωση θα ισχύσει μια δυνατότητα που απέδωσε κατά τον εναρκτήριο γύρο του θεσμού, την 43η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτου που διοργάνωσε το Σωματείο "Α.Ο.Θ.". Ο λόγος για τη δυνατότητα έκδοσης ημερήσιας άδειας αθλητή, για συμμετοχή σε αγωνιστικές εκδηλώσεις που θεωρούνται αθλοπαιδιές, όπως οι δεξιοτεχνίες.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως το βράδυ της Παρασκευής 22 Απριλίου στις 22:00, ενώ όσοι σκοπεύουν να εκδώσουν ημερήσια άδεια, θα μπορούν να το κάνουν κατά την ημέρα του αγώνα στο χώρο της Γραμματείας, η οποία θα στεγάζεται στην πίστα καρτ. Σημειώνεται, πως το παράβολο συμμετοχής κοστίζει 60 ευρώ, ενώ η έκδοση ημερήσιας άδειας αθλητή έχει κόστος 10 ευρώ επιπλέον. Για την απόκτηση της εν λόγω άδειας απαιτούνται η ασφάλεια του αυτοκινήτου, καθώς και το δίπλωμα του οδηγού που προφανώς θα πρέπει να είναι σε ισχύ.

Πληροφορίες: 6974129911, 6937420762


Αφίσα

Δήλωση συμμετοχής