Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου σήμερα 10/4!

7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου
7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου σήμερα 10/4!
Η περιοχή της Λαμίας κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει του 7ου Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου, που θα διεξαχθεί σήμερα στην ειδική διαδρομή "Μπράλος" υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Σωματείου "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας" (Α.Λ.Α.Λ.) και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος θεατών.

Το μενού της σημερινής ημέρας περιλάμβανε την ολοκλήρωση της διαδικασίας των αναγνωρίσεων για τα πληρώματα και τη διεξαγωγή του Τεχνικού Ελέγχου, στις εγκαταστάσεις του Ι. ΚΤΕΟ Autovision Καραφέρης, που είναι ο μεγάλος Χορηγός του αγώνα. Από τη διαδικασία αυτή πέρασαν 53 αυτοκίνητα και τα πληρώματά τους, που θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αύριο στην ειδική διαδρομή "Μπράλος", η οποία έχει μήκος 11,67 χιλιομέτρων και θα πραγματοποιηθεί 3 φορές.
Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας αποτελεί τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος και του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων. Το 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο, θα εκκινήσει την ειδική διαδρομή αύριο το πρωί στις 10:00, ενώ η διαδρομή θα κλείσει για τους θεατές στις 09:00 και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα εκκινούν ανά 2 λεπτά.
Η Τοπική κοινωνία στηρίζει εμπράκτως τον αγώνα αφού τόσο ο Δήμος Λαμιέων, ως Μεγάλος Οικοδεσπότης, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας βρίσκονται δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας μάλιστα τον πολύ σημαντικό ρόλο του συνδιοργανωτή. Φυσικά, το 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου δε θα μπορούσε να τελεστεί δίχως την αρωγή της Τοπικής Κοινότητας Ηράκλειας και της Τοπικής Κοινότητας Ελευθεροχωρίου, μέσα στα διοικητικά όρια των οποίων βρίσκεται η ειδική διαδρομή του αγώνα, ενώ στην Ηράκλεια θα στεγαστεί και το service park του αγώνα.
Μεγάλος Χορηγός είναι το "Ι ΚΤΕΟ Autovision Καραφέρης", που έχει δώσει τον τίτλο του στην ονομασία του αγώνα. Το 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου στηρίζει, όπως πάντα, η "Θερμοπετρόλ Χατζητσοπάνης", ενώ μεταξύ των Υποστηρικτών συγκαταλέγονται τα "Εστιατόρια Ρούμελη" και "Το Παραδοσιακό".
7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου - Πρόγραμμα
Εκκίνηση αγώνα: Κυριακή 10 Απριλίου 2016 (ώρα 10:00), στο ΣΕΧ1:Π.Ε.Ο. Λαμίας- Άμφισσας- 1,3 χιλιόμετρα μετά τη διασταύρωση προς Ηράκλεια
Τερματισμός: Κυριακή 10 Απριλίου 2016 (ώρα 15:04), στο ΣΕΧ 3Α: Τερματισμός Parc Fermé In
Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 10 Απριλίου 2016 (Αμέσως μετά τον τερματισμό), στο χώρο του Parc Fermé
Ανακοίνωση τελικής κατάταξης: Κυριακή 10 Απριλίου 2016 (ώρα 17:15)
Απονομή Επάθλων: Κυριακή 10 Απριλίου 2016 (ώρα 17:45), στην Αίθουσα Δεξιώσεων Σκούρας - στην Π.Ε.Ο. Λαμίας-Άμφισσας, 1,7 χιλιόμετρα πριν τη διασταύρωση προς Ηράκλεια

Live χρόνους από την ειδική διαδρομή, θα μπορείτε να παρακολουθείτε στο ακόλουθο Link (http://www.infomega.gr/live/)

Στην ιστοσελίδα της Α.Λ.Α.Λ. και στο Facebook του Σωματείου θα παρέχεται ζωντανή ανταπόκριση με νέα από τον αγώνα: http://www.alal.gr/7o-autovision-rally-sprint-bralou/