Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Οι συμμετοχές του 7ου Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου

Ράλλυ Σπριντ Μπράλου
Οι συμμετοχές του 7ου Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου
Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 7ου Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου και συγκέντρωσε 53 συμμετοχές!


Ο αγώνας διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας" (Α.Λ.Α.Λ.) και προσμετρά τόσο στο Κύπελλο Ασφάλτου Κεντρικής Ελλάδος, όσο και στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, ως ο 2ος γύρος του εκάστοτε θεσμού. Πεδίο βολής για τους 53 συμμετέχοντες θα είναι η γνωστή και αγαπημένη ειδική διαδρομή "Μπράλος", που έχει μήκος 11,70 χιλιομέτρων και θα πραγματοποιηθεί 3 φορές. Το ενδιαφέρον για την εξέλιξη του αγώνα είναι μεγάλο αφού η ποιότητα των συμμετοχών προμηνύει έντονο συναγωνισμό και μάχες για την επικράτηση τόσο στη γενική κατάταξη, όσο και στις επιμέρους κλάσεις.

Η Τοπική κοινωνία στηρίζει εμπράκτως το εγχείρημα αφού τόσο ο Δήμος Λαμιέων, ως Μεγάλος Οικοδεσπότης, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας βρίσκονται δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας μάλιστα τον πολύ σημαντικό ρόλο του συνδιοργανωτή. Φυσικά, το 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου δε θα μπορούσε να τελεστεί δίχως την αρωγή της Τοπικής Κοινότητας Ηράκλειας και της Τοπικής Κοινότητας Ελευθεροχωρίου, μέσα στα διοικητικά όρια των οποίων βρίσκεται η ειδική διαδρομή του αγώνα, ενώ στην Ηράκλεια θα στεγαστεί και το service park του αγώνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ειδική διαδρομή "Μπράλος" αποτέλεσε πόλο έλξης και μεγάλος αριθμός πληρωμάτων θα βρεθεί στη Φθιώτιδα για το 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου, που χάρη στην φήμη της ειδικής διαδρομής αλλά και στην ποιότητα των πληρωμάτων που συμμετέχουν, αναμένεται να αποζημιώσει τους θεατές που θα αποφασίσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα, αφού το θέαμα θα είναι πλούσιο και ο συναγωνισμός προμηνύεται έντονος.


http://www.autocarnet.gr/2016/04/online.html
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016