Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Το Auto Festival 2016 ξεκίνησε και σας περιμένει μέχρι και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

Auto Festival 2016
Το Auto Festival 2016 ξεκίνησε και σας περιμένει μέχρι και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη
Από χθες Πέμπτη 14 έως και την Κυριακή 17 Απριλίου το κοινό της Βορείου Ελλάδας -και όχι μόνο... -  έχει την δυνατότητα να δεί αλλά και να οδηγήσει, τα νέα μοντέλα της αγοράς, σε μια ενδιαφέρουσα και πρωτοποριακή έκθεση αυτοκινήτου, το Auto Festival 2016.


Το Auto Festival 2016 είναι η μοναδική διαδραστική έκθεση αυτοκινήτου όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για τα νέα μοντέλα, τις διαθέσιμες εκδόσεις τους, τις προσφορές και τέλος να πραγματοποιήσουν test drive, σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή.

Νέα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους μας, βρίσκονται στο Auto Festival για να τα δουν και να τα οδηγήσουν οι επισκέπτες. Ειδικά για τις ανάγκες του Test Drive ο χώρος της ΔΕΘ έχει διαμορφωθεί κατάλληλα σε μια ασφαλή διαδρομή δοκιμαστικής οδήγησης.

Για ένα μοναδικό τετραήμερο το περίπτερο 17 και ο απέραντος χώρος test drive της ΔΕΘ θα φιλοξενήσει την μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου, το Auto Festival.
Auto Festival 2016

Οι επισκέπτες μπορούν να δούν και να οδηγήσουν:

  • Τα νέα μοντέλα της αγοράς μέσα από την γκάμα της κάθε εταιρείας.
  • Επαγγελματικά αυτοκίνητα μικρά και μεγάλα
  • Υβριδικά
  • Υγραεριοκίνητα
  • Αεριοκίνητα (φυσικό αέριο)
  • Ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα
  • 4×4 (Τετρακίνητα αυτοκίνητα, SUV & OFFROAD)
Ως χώρος διεξαγωγής του Αuto Festival Thessaloniki έχει επιλεγεί το Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO που βρίσκεται στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, με εύκολη πρόσβαση από κάθε σημείο της πόλης και με όλα τα μέσα μεταφοράς. Ο λειτουργικός και άπλετος χώρος, δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να έχουν άνετη και παραγωγική, απευθείας επαφή με τους επισκέπτες.

Ο χώρος διεξαγωγής του Auto Festival είναι το περίπτερο 17.

Auto Festival 2016