Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

H BFGoodrich® λανσάρει το Good Project, για να χρηματοδοτήσει 10 περιπέτειες με αυτοκίνητο

BFGoodrich® Good Project
H BFGoodrich® λανσάρει το Good Project, για να χρηματοδοτήσει 10 περιπέτειες με αυτοκίνητο
Με την ευκαιρία του λανσαρίσματος της νέας ιστοσελίδας www.bfgoodrich.com, η BFGoodrich® δημιούργησε το «BFGoodrich® Good Project ». Ποια είναι η ιδέα ; Να χρηματοδοτηθούν 10 σχέδια ανθρώπων οι οποίοι πάντοτε επιθυμούσαν να λάβουν μέρος σε ένα μεγάλο αγώνα, σε ένα ράλι της ερήμου ή να ανακαινίσουν ένα κλασικό αυτοκίνητο και δεν διέθεταν τα μέσα που θα τους επιτρέψουν να κατορθώσουν το όνειρό τους.
BFGoodrich Good Project1

Το 2016, η BFGoodrich® θα προσφέρει υποστήριξη σε υλικά και logistics καθώς και χρηματοδότηση, σε 10 projects που θα επιλεγούν σε όλη την Ευρώπη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να θέσουν υποψηφιότητά στην ιστοσελίδα www.bfgoodrich.com/goodproject. Τα προγράμματα θα επιλεγούν από μια επιτροπή ειδικών BFGoodrich® η οποία θα συνεδριάζει κάθε δύο μήνες (τον Μάιο, τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο).
BFGoodrich® Good Project

Όσοι επιλεγούν θα γίνουν πρεσβευτές της μάρκας BFGoodrich® ενώ η πορεία μέχρι και την υλοποίηση των σχεδίων τους θα δημοσιοποιηθεί μέσα απο video, φωτογραφίες και αφηγήσεις στο Facebook της μάρκας www.facebook.com/BFGoodrichEurope και στην ιστοσελίδα της στο internet www.bfgoodrich.com/goodproject.
BFGoodrich Good Project2


Προϋποθέσεις συμμετοχής για τους «λάτρεις της περιπέτειας» είναι:


- Να συμμερίζονται τις αξίες της μάρκας: οδηγική απόλαυση, αλτρουισμός, πνεύμα περιπέτειας, αγάπη για τις προκλήσεις και την προσπάθεια, υπέρβαση του εαυτού, πάθος.

- Να είναι δραστήριοι στα social media με τουλάχιστον 500 fans στη σελίδα τους στο Facebook έτσι ώστε να μπορούν να διαδώσουν τις εμπειρίες τους σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κύκλο.

- Να εξοπλίζονται αποκλειστικά με ελαστικά BFGoodrich®.

- Να μιλάνε Αγγλικά: η σελίδα Facebook και η ιστοσελίδα όπου η BFGoodrich® δημοσιοποιεί πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα ελαστικών της και τις περιπέτειες των φίλων της σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι διαθέσιμα μόνον στην Αγγλική γλώσσα.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.bfgoodrich.com/goodproject

Σχετικά με τη BFGoodrich®
Με ιστορία που ξεπερνάει τα εκατό χρόνια, η BFGoodrich® προσφέρει ελαστικά υψηλών επιδόσεων σε όσους έχουν πάθος με την οδήγηση σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Συνδυάζοντας τεχνική εξειδίκευση και εμπειρία 40 ετών στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η BFGoodrich® προτείνει ελαστικά για διαφορετικές ανάγκες από την οδήγηση στην πόλη με υψηλές επιδόσεις έως και την οδήγηση εκτός δρόμου.