Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

H Goodyear απέσπασε τη διάκριση «Most Admired in the World» ανάμεσα στις εταιρείες κατασκευής ελαστικών

H Goodyear απέσπασε τη διάκριση «Most Admired in the World"
H Goodyear απέσπασε τη διάκριση «Most Admired in the World» ανάμεσα στις εταιρείες κατασκευής ελαστικών
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Goodyear, τιμήθηκε με τη διάκριση της «πιο θαυμαστής» εταιρείας κατασκευής ελαστικών στον κόσμο από το περιοδικό Fortune.

Η Goodyear αναδείχθηκε 1η εταιρία με Αμερικάνικη έδρα και 3η στη συνολική κατάταξη στην κατηγορία των «κατασκευαστών ανταλλακτικών». Είναι χαρακτηριστικό πως σε αυτή την κατηγορία η εταιρεία πήρε την 3η θέση σε πέντε, από τις εννέα συνολικά παραμέτρους που ελήφθησαν υπ’ όψιν στην αξιολόγηση του θεσμού, ενώ κατέλαβε την 4η θέση σε άλλες τρεις.
H Goodyear απέσπασε τη διάκριση «Most Admired in the World
H Goodyear απέσπασε τη διάκριση "Most Admired in the World"
H Goodyear ξεπέρασε με μεγάλη διαφορά, τους κύριους ανταγωνιστές της στον τομέα των ελαστικών, τόσο στη συνολική κατάταξη όσο και στις 9 επιμέρους παραμέτρους αξιολόγησης.
Η λίστα με τις «πιο θαυμαστές εταιρίες» του περιοδικού Fortune, ξεκίνησε το 1983 και θεωρείται ο πιο αξιόπιστος δείκτης εταιρικής φήμης. Προκύπτει από την αυστηρή αξιολόγηση 4.000 περίπου στελεχών, διευθυντών επιχειρήσεων και αναλυτών ασφαλείας που κρίνουν τη συνολική φήμη των εταιρειών στους τομείς της καινοτομίας, της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, της διαχείρισης των assets, της εταιρικής υπευθυνότητας, της διαχείρισης ποιότητας, της οικονομικής διαφάνειας, των μακροπρόθεσμων επενδύσεων, της ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών και της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας.
Το περιοδικό Fortune Ιδρύθηκε το 1930, και είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά περιοδικά του κόσμου.