Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Αφοί Αθανασάτου ΕΠΕ - Patra Auto στην Πάτρα προστίθεται στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών του BMW Group Hellas

Από 18 Μαρτίου 2016, η εταιρεία Αφοί Αθανασάτου ΕΠΕ - Patra Auto προστίθεται στο Δίκτυο των Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών του BMW Group Hellas στην Πάτρα, Ν. Αχαΐας.
Το νέο μέλος του Δικτύου παρέχει υπηρεσίες Πωλήσεων αυτοκινήτων και Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW και ΜΙΝΙ όπως και υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης, με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και διαγνωστικές τεχνολογίες αιχμής.

Τα εγκαίνια της Patra Auto πραγματοποιήθηκαν στις 18 Μαρτίου 2016. Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Γνωριμίας (19 – 26 Μαρτίου), οι επισκέπτες της νέας έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα μοντέλα BMW και ΜΙΝΙ.

Συγκεκριμένα, στις 19 Μαρτίου παρουσιάστηκε το νέο ΜΙΝΙ Cabrio, που φέρνει την ‘open top’ διασκεδαστική οδήγηση στην premium μικρή κατηγορία, ενώ στις 23 και 24 Μαρτίου το BMW Generation X Roadshow με τα μοντέλα BMW Χ ( BMW Χ1, BMW Χ3, BMW Χ4, BMW Χ5 και BMW Χ6) προσέφερε στο κοινό μοναδικές οδηγικές εμπειρίες.

Στοιχεία επικοινωνίας Αφοί Αθανασάτου ΕΠΕ - Patra Auto:

Αφοί Αθανασάτου ΕΠΕ (Patra Auto)
Νέα Ε.Ο. Πάτρας-Αθήνας 49
264 42, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610 429805