Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

To BMW Group Hellas επεκτείνει το Δίκτυο Αντιπροσώπων BMW i

To BMW Group Hellas επεκτείνει το Δίκτυο Αντιπροσώπων BMW i
To BMW Group Hellas επεκτείνει το Δίκτυο Αντιπροσώπων BMW i
Νέα σημεία πώλησης και τεχνικής εξυπηρέτησης μοντέλων BMW i σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα.
Στην επέκταση του Δικτύου Επισήμων Αντιπροσώπων BMW i, προχώρησε πρόσφατα το BMW Group Hellas, με στόχο τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης και την προσθήκη νέων σημείων πώλησης και τεχνικής εξυπηρέτησης μοντέλων BMW i και σε άλλα γεωγραφικά σημεία της χώρας, πέραν της Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέες προσθήκες Επισήμων Αντιπροσώπων BMW i αφορούν στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας, καλύπτοντας τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, αντίστοιχα.

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η εταιρεία Α. Γ. Τρικαλιώτης Α. Ε. (Μέλος του Επισήμου Δικτύου Εμπόρων BMW / MINI / BMW Motorrad) ανέλαβε και την επίσημη Αντιπροσωπία BMW i. Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (Μαρίνου Αντύπα 10, Θεσσαλονίκη) εξυπηρετούνται οι ανάγκες που αφορούν την πώληση, αλλά και την τεχνική υποστήριξη μοντέλων BMW i.

Αντίστοιχα, στην πόλη της Λάρισας, η εταιρεία Παπαδόπουλος Α. Ε. (Μέλος του Επισήμου Δικτύου Εμπόρων BMW / MINI / BMW Motorrad) αποτελεί τον Επίσημο Αντιπρόσωπο BMW i.

Και σ’ αυτήν την περίπτωση, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (6ο χλμ. Ε. Ο. Λάρισας-Τρικάλων, Λάρισα) εξυπηρετούνται οι ανάγκες που αφορούν την πώληση, αλλά και την τεχνική υποστήριξη μοντέλων BMW i.

Δίκτυο Επισήμων Αντιπροσώπων BMW i:


Σπανός Α. Ε.
Διεύθυνση: Λ. Συγγρού 299 & Αμφιθέας, Ν. Σμύρνη, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9424449

Α. Γ. Τρικαλιώτης Α. Ε.
Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 10, Πυλαία, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 475871

Παπαδόπουλος Α. Ε.
Διεύθυνση: 6ο χλμ. Ε. Ο. Λάρισας-Τρικάλων, Λάρισα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2410 851800


Σχετικά με τη BMW i :

Η BMW i είναι μάρκα του BMW Group και συμβολίζει τα οραματικά οχήματα και τις πρωτότυπες φιλοσοφίες, την προοδευτική σχεδίαση και μία νέα εκδοχή της έννοιας premium που προσδιορίζεται από τη βιωσιμότητα. Η BMW i εκπροσωπείται σε όλο τον κόσμο από το BMW i3 (ηλεκτρικό όχημα για μητροπολιτικές περιοχές) και το BMW i8 (σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος με την οικονομία καυσίμου ενός μικρού αυτοκινήτου) καθώς και μία μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών για ηλεκτρικά και συνδεδεμένα οχήματα.