Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

To Nissan GT-R NISMO καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, επιτυγχάνοντας την πιο γρήγορη πλαγιολίσθηση!

Nissan GT-R NISMO
To Nissan GT-R NISMO καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, επιτυγχάνοντας την πιο γρήγορη πλαγιολίσθηση! 

Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη Nissan, με ένα ειδικά ρυθμισμένο MY16 Nissan GT-R NISMO, το οποίο και πέτυχε το πιο γρήγορο drift με ταχύτητα 304,96 χιλιόμετρα / ώρα !


Το συγκεκριμένο ρεκόρ κατέγραψε ο Masato Kawabata, πρωταθλητής του drift στην Ιαπωνία και κάτοχος του τίτλου D1 Grand Prix, “στερώντας” την πρώτη θέση από τον προηγούμενο κάτοχο του τίτλου, τον πολωνό Jakub Przygoński. Το όλο εγχείρημα έλαβε χώρα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Fujairah, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Nissan GT-R NISMO

Το ειδικά ρυθμισμένο MY16 Nissan GT-R NISMO που χρησιμοποιήθηκε για την κατάκτηση του σχετικού ρεκόρ, επιμελήθηκε η GReddy Trust, ενώ εκτεταμένες δοκιμές του αυτοκινήτου έγιναν στις εγκαταστάσεις της πίστας Fuji Speedway της Ιαπωνίας, με τον Kawabata στο τιμόνι. Το αυτοκίνητο αποδίδει 1380 HP με την μετάδοση της κίνησης να γίνεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς, ενώ ρυθμίστηκε ειδικά και ως προς την ευελιξία του, διατηρώντας παράλληλα τη σταθερότητα και τα χαρακτηριστικά που εμπνέουν εμπιστοσύνη στον οδηγό του, κάτι απαραίτητο για την εκτέλεση τέτοιων προκλητικών επιτευγμάτων.

Η επιλογή του Διεθνούς Αεροδρομίου Fujairah για την επίτευξη του συγκεκριμένου ρεκόρ ήταν στρατηγικής σημασίας, καθώς το συγκεκριμένο αεροδρόμιο διαθέτει έναν μακρύ διάδρομο προσγείωσης μήκους 3 χιλιομέτρων και επομένως καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες ενός τέτοιου δύσκολου εγχειρήματος.

Nissan GT-R NISMO

Nissan GT-R NISMO


#GTR cool white. Like it?
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Φθηνά και ποιοτικά ανταλλακτικά online με μερικά κλικ στην οθόνη του υπολογιστή σας! #ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ #SPARES
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016