Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η νέα Africa Twin πρωταγωνιστής της Honda στο Athens Scooter Moto Festival 2016

Η νέα Africa Twin
Η νέα Africa Twin 
νιστής της Honda στην έκθεση Athens Scooter Moto Festival ...
που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη από τις 20-23 Μαΐου 2016. Εκτός από την Africa Twin οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την ανανεωμένη οικογένεια μοτοσυκλετών της Honda, ενώ σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές του California Superbike School στο περίπτερο της Honda moto θα έχουν τη δυνατότητα να εξασκηθούν στον Lean Bike Simulator (προσομοιωτή αλλαγής κατεύθυνσης), ο οποίος δίνει τη δυνατότητα αναγνώρισης του τρόπου αλλαγής κατεύθυνσης της μοτοσυκλέτας και της σωστής τοποθέτησης του σώματος στην στροφή.

Η νέα CRF1000L Africa Twin κληρονομεί και διαιωνίζει το πνεύμα των ένδοξων προγόνων της που έγιναν διάσημες με το σλόγκαν “go anywhere” (‘Πάμε Παντού’). Χρησιμοποιεί έναν καινοτόμο και ισχυρό, εν σειρά δικύλινδρο κινητήρα σε ελαφρύ, ευέλικτο πλαίσιο και δηλώνει έτοιμη για αληθινή περιπέτεια εντός και εκτός δρόμου, είτε διασχίζοντας ηπείρους ή σε καθημερινές αστικές διαδρομές. Εκτός από το στάνταρ μοντέλο, διατίθενται δύο ακόμα εκδόσεις: η πρώτη με ABS (με δυνατότητα απενεργοποίησης του, στο πίσω φρένο) και multiple mode Honda Selectable Torque Control (HSTC), και η δεύτερη με το μοναδικό Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη - Dual Clutch Transmission της Honda (που περιλαμβάνει νέα λειτουργία off-road), ABS (με δυνατότητα απενεργοποίησης του, στο πίσω φρένο) και HSTC.

Πιο συγκεκριμένα στο περίπτερο της Honda οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τις παρακάτω μοτοσυκλέτες:
Οικογένεια on-off: VFR1200X-Crosstourer DCT & M/T, CRF1000L Africa Twin DCT & M/T, VFR800X-Crossrunner, NC750X DCT & M/T, CB500X
Scooters: NC750D-Integra SH300SH150, Forza 300, PCX150
Street: CBR1000RR, VFR 1200F, CB650F ABS, CBR500R, CBR300R, CB125F, MSX 125
Cubs: SUPRA-X 125 HELMIN, ASTREA GRAND 110, WAVE 110