Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Avis αρωγός του έργου της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Η Avis αρωγός του έργου της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.
Η Avis αρωγός του έργου της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αποστολή της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρίας | Ίαση | Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.) στην περιφέρεια της Ανατολικής Θράκης. Στόχος της αποστολής ήταν η διενέργεια δωρεάν προληπτικών ελέγχων για τον καρκίνο του μαστού, ενώ κατά τη διάρκειά της υλοποιήθηκαν 860 κλινικές εξετάσεις σε 6 διαφορετικά χωριά της περιοχής και 587 υπερηχογραφήματα μαστού. Για το σκοπό αυτό η Avis φρόντισε για τη μετακίνηση των εθελοντών ιατρών με τη δωρεάν παροχή αυτοκινήτων.


Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία ιδρύθηκε το 2011, με αντικείμενο λειτουργίας κοινωνικές και επιστημονικές δράσεις και ειδικότερα τη στήριξη κατά τη θεραπεία (ιατρική, χειρουργική, νοσηλευτική, ψυχολογική) οικονομικά αδύναμων ασθενών με καρκίνο του μαστού, την αφύπνιση του πληθυσμού σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, με εξορμήσεις σε όλη την Ελλάδα και ειδικά σε δυσπρόσιτα μέρη με δωρεάν κλινικές εξετάσεις, την εκπαίδευση και στήριξη νέων επιστημόνων σε θέματα μαστού (εκπαιδευτικά σεμινάρια, υποτροφίες) καθώς και την επιστημονική έρευνα.

Η φιλοσοφία της Avis διέπεται από τις αρχές της ανιδιοτελoύς προσφοράς και της ουσιαστικής συνεισφοράς στην κοινωνία για αυτό και επιλέγει να ενισχύει πρωτοβουλίες Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων, όπως αυτή της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., που στηρίζουν τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Η Ρέα Βερβίτα, Γενική Διευθύντρια Επιχειρησιακής Μονάδας Rent a Car της Avis, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι που η Avis είναι αρωγός του πολύ σημαντικού έργου του δικτύου των εθελοντών γιατρών που συμβάλει καταλυτικά στη μάχη εναντίον του καρκίνου. Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. πρεσβεύει ότι η θεραπεία είναι δικαίωμα και όχι πολυτέλεια και είναι μια προσπάθεια που εμείς στην Avis υποστηρίζουμε έμπρακτα και δυναμικά.»

Σχετικά:
Η Avis, η μεγαλύτερη εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων και θυγατρική εταιρία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα, στην ενοικίαση αυτοκινήτων. Με 79 σταθμούς ενοικίασης σε όλη τη χώρα και στόλο που ξεπερνά τα 31.000 αυτοκίνητα αλλά και με ισχυρές συνεργασίες, η Avis καλύπτει ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στον κλάδο της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και στον κλάδο της Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα εξειδικεύεται και στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Η Avis συνεργάζεται με περισσότερες από 20 διαφορετικές εταιρίες αυτοκινήτου, προσφέροντας έτσι τις καλύτερες προτάσεις στους πελάτες της. Με κεντρικό μήνυμα της εταιρίας το «We Try Harder» και στόχο τη διαρκή βελτίωση και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Avis ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες προσφέροντας νέα, ευέλικτα προϊόντα και εμπειρίες αυτοκίνησης. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1960, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 165 χώρες με περισσότερους από 5.450 σταθμούς ενοικίασης, εξυπηρετώντας περισσότερους από έξι εκατομμύρια πελάτες το χρόνο.