Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Best of Belron® 2016 η Τεχνογνωσία συναντά την Τεχνολογία


Best of Belron 2016
Ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο διεθνής διαγωνισμός Best of Belron® 2016 ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 18 & 19 Μαΐου 2016 στη Λισαβόνα, Πορτογαλία.


Η ελληνική αποστολή που φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχές, απαρτιζόταν από πλήθος στελεχών των ασφαλιστικών εταιριών και δημοσιογράφων ειδικού και ασφαλιστικού τύπου. Στην φετινή διοργάνωση παραβρέθηκαν πάνω από χίλια πεντακόσια άτομα από όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται η Belron®, μεταξύ των οποίων παγκόσμιοι παίκτες στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας, των κρυστάλλων αυτοκινήτου, των Ασφαλιστικών Εταιριών και των Εταιριών Leasing.

Ο φετινός Έλληνας διαγωνιζόμενος Πέτρος Κατσουλέρος, υπεύθυνος καταστήματος Χαλκίδας, συναγωνίστηκε με συναδέλφους του που εκπροσωπούσαν 27 χώρες της Belron® τόσο στην τεχνική κατάρτιση σε όλες τις εργασίες συμπεριλαμβανομένης και της παραμετροποίησης κάμερας ADAS, όσο και στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Φετινός νικητής ανακηρύχτηκε ο Αμερικάνος Gary Riebesehl που εργάζεται στην Carglass® Αμερικής.

Ο διαγωνισμός πλαισιώθηκε από το διεθνές Συνέδριο με θέμα: “Profiting from Technology” με διεθνούς φήμης ομιλητές όπως οι: Bryan Reimer, Associate Director από το MIT, Jon McNeill, Global Sales & Service President από την Tesla Motors και ο Futurologist Magnus Lindkvist. Παράλληλα ομιλίες πραγματοποιήθηκαν από την Google, την την McKinsey και την Bosch για θέματα αιχμής γύρω από την τεχνολογία των σύγχρονων οχημάτων.

Διοργανώσεις όπως αυτή του Best of Belron® αναδεικνύουν την τεχνική υπεροχή και εξειδίκευση της Carglass® πρωταρχικός στόχος της οποίας είναι η ασφάλεια του πελάτη.
Best of Belron 2016

Best of Belron 2016

Best of Belron 2016