Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Δείτε τις τιμές του νέου ηλεκτροκίνητου μοντέλου BMW i3 με την αυξημένη χωρητικότητα της μπαταρίας

τιμές του νέου ηλεκτροκίνητου μοντέλου BMW i3
Δείτε τις τιμές του νέου ηλεκτροκίνητου μοντέλου BMW i3 με την αυξημένη χωρητικότητα της μπαταρίας 
To Νέο BMW i3 με την αυξημένη χωρητικότητα της μπαταρίας υψηλής τάσης, διατίθεται ήδη στην Ελληνική Αγορά, με τις προτεινόμενες τιμές λιανικής (με φόρους) να είναι 37.400 ευρώ για την έκδοση BEV και 42.050 ευρώ για την έκδοση REx.

Η επέκταση της γκάμας του BMW i3 με τις εκδόσεις που φέρουν μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας (33 kWh) αποτελεί σημαντικό γεγονός, καθώς οι δύο νέες εκδόσεις (BEV/REx) προσφέρουν σημαντικά αυξημένη αυτονομία με μία φόρτιση.

Η αύξηση της αυτονομίας φτάνει στο επίπεδο του 50%, δίνοντας τη δυνατότητα στο BMW i3 να κινηθεί πιο άνετα και εκτός των ορίων της πόλης.

Οι δύο νέες εκδόσεις BMW i3 BEV (94 Ah) και BMW i3 REx (94 Ah) διατίθενται ήδη στην Ελληνική αγορά, με τις προτεινόμενες τιμές λιανικής (με φόρους) να ορίζονται στα 37.400 ευρώ και 42.050 ευρώ, αντίστοιχα. Η διαφορά τιμών σε σχέση με τις υπάρχουσες εκδόσεις BMW i3 BEV και REx με την μπαταρία των 22 kWh, οι οποίες διατίθενται παράλληλα, είναι και στις δύο περιπτώσεις 1.250 ευρώ.

Σχετικά με την BMW i :
Η BMW i είναι μάρκα του BMW Group και συμβολίζει τα οραματικά οχήματα και τις πρωτότυπες φιλοσοφίες, την προοδευτική σχεδίαση και μία νέα εκδοχή της έννοιας premium που προσδιορίζεται από τη βιωσιμότητα. Η BMW i εκπροσωπείται σε όλο τον κόσμο από το BMW i3 (ηλεκτρικό όχημα για μητροπολιτικές περιοχές) και το BMW i8 (σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος με την οικονομία καυσίμου ενός μικρού αυτοκινήτου) καθώς και μία μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών για ηλεκτρικά και συνδεδεμένα οχήματα.