Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: INFO - Τελετή Εκκίνησης - ERC

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ1 KAJETANOWICZ Kajetan - BARAN Jaroslaw FORD Fiesta R5
«Υπάρχουν δύο προσεγγίσεις. Η μία είναι να πας αργά για να προστατέψεις το αυτοκίνητο και να περιμένεις τι θα συμβεί. Αυτό δεν είναι εύκολο, γιατί μπορεί να χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου. Ο άλλος τρόπος είναι να πιέσεις πολύ, όπως πάντα, αλλά αυτό είναι πολύ ριψοκίνδυνο. Γενικά, μου αρέσουν οι ε.δ.».

2 LUKYANUK Alexey - KAPUSTIN Roman FORD Fiesta R5
«Στόχος μου είναι να μείνω στο δρόμο, γιατί μερικές φορές έχω πρόβλημα με αυτό. Το ράλλυ είναι πραγματικά ενδιαφέρον και απαιτητικό για πλήρωμα και αυτοκίνητο. Οι ε.δ. είναι διαφορετικές, κάποιες τεχνικές, κάποιες γρήγορες, και υπάρχουν και ορισμένα απαιτητικά άλματα. Το περιβάλλον είναι όμορφο, αν και δεν έχουμε χρόνο να το απολαύσουμε».

3 TARABUS Jaromir - TRUNKAT Daniel SKODA Fabia R5
«Το Ράλλυ Ακρόπολις θα είναι απαιτητικό και θα είναι αγώνας επιβίωσης. Οι ε.δ. είναι δύσκολες και ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

4 BOTKA David - SZELES Peter CITROEN DS3 R5
«Οι ειδικές είναι όμορφες, και τα βουνά επίσης. Είχαμε προβλήματα με την ισχύ του αυτοκινήτου, για αυτό βρεθήκαμε να είμαστε πρώτοι στο δρόμο, και ελπίζουμε να σταθούμε τυχεροί. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε στο top 5».

6 JEETS Raul - TOOM Andrus SKODA Fabia R5
«Οι ε.δ. μου αρέσουν περισσότερο από πέρυσι, γιατί δεν υπάρχει άσφαλτος, πράγμα σημαντικό για το χωμάτινο στήσιμό μας. Οι ε.δ. χρειάζονται καλές σημειώσεις και αν όλα πάνε καλά, η γρήγορη οδήγηση δε θα είναι δύσκολη. Το Ράλλυ απαιτεί αυτοσυγκέντρωση, και ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε σε καλύτερη θέση σε σχέση με πέρυσι».

7 DELLA CASA Federico - POZZI Domenico PEUGEOT 208 T16
«Ελπίζω τα φρένα να είναι καλύτερα αύριο. Όσον αφορά το Ράλλυ, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί, αν πιέσεις πολύ, μπορεί εύκολα να γίνει το λάθος. Θέλουμε να τερματίσουμε σε όλες τις ε.δ.».

8 KASPERCZYK Tomasz - SYTY Damian FORD Fiesta R5
«Οι ε.δ. είναι πραγματικά δύσκολες και δεν έχω πολλή εμπειρία σε αυτές. Ελπίζουμε να διασκεδάσουμε και να τερματίσουμε. Αν τερματίσουμε, το αποτέλεσμα θα είναι καλό, γιατί είναι πολύ εύκολο να έχεις λάστιχο ή έξοδο».

9 ATHANASSOULAS Lambros - PANAGIOTOUNIS Elias SKODA Fabia R5
«Θέλουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη 5άδα των χρόνων σε κάθε ειδική. Θεωρώ ότι δεν μπορούμε να περάσουμε τους Kajetanowicz και Lukyanuk. Στόχος μας είναι ο τερματισμός στο βάθρο. Οι ε.δ. μάς αρέσουν, και ελπίζω να μη μας προβληματίσει ο καιρός».

10 KOLTUN Jaroslav - PLESKOT Ireneusz FORD Fiesta R5
«Στόχος μας είναι ο τερματισμός, γιατί αν τερματίσουμε θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Το Ράλλυ είναι πραγματικά δύσκολο».

11 SIRMACIS Ralfs - SIMINS Arturs SKODA Fabia R5
«Ελπίζω σε ένα καλό ράλλυ αύριο. Αισθάνομαι πολύ καλά και το στήσιμο του αυτοκινήτου είναι τέλειο μετά τις δοκιμές. Θέλουμε να παλέψουμε για το βάθρο».

12 TLUSTAK Antonin - KUCERA Ladislav SKODA Fabia R5
«Κλασικές ειδικές Ακρόπολις, οι περισσότερες από τις οποίες είναι νέες για μας. Τις περιμέναμε πιο σκληρές. Είναι το πρώτο μας ράλλυ με αυτό το R5 σε χώμα».

14 SCATTOLON Giacomo - ZANINI Paolo MITSUBISHI Lancer Evo IX
«Είναι μια φανταστική εκκίνηση, απίστευτη ατμόσφαιρα. Αισθανόμαστε περήφανοι και τυχεροί που βρισκόμαστε σε ένα τόσο υπέροχο μέρος. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Όλοι οι συμμετέχοντες στο ERC2 είναι γρήγοροι, οπότε θα βάλουμε τα δυνατά μας».

15 ALONSO Juan Carlos - MONASTEROLO Juan Pablo MITSUBISHI Lancer EVO X
«Οι ειδικές έχουν ό,τι θα περίμενες από ένα Ράλλυ Ακρόπολις. Είναι σκληρές και πονηρές, αλλά υπέροχες. Μου αρέσουν γιατί μοιάζουν με αυτές της Αργεντινής. Η θέση εκκίνησής μας δεν είναι καλή, αλλά είναι ένα μεγάλο ράλλυ. Θέλουμε να κερδίσουμε την κατηγορία, για να κατακτήσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για το πρωτάθλημα».

17 CHUCHALA Wojciech - DYMURSKI Daniel SUBARU Impreza WRX STI
«Αύριο δεν μπορούμε να επιτεθούμε όπως σήμερα. Πρέπει να οδηγήσουμε έξυπνα, που σημαίνει να προστατέψουμε το αυτοκίνητο και να συνεχίσουμε μέχρι τον τερματισμό. Ίσως να πιέσουμε μόνο στα κατάλληλα σημεία, έτσι ώστε να επιβιώσουμε και να τερματίσουμε».

18 RANGA Peter - BAN VIKTOR MITSUBISHI Lancer EVO IX
«Οι ε.δ. είναι τεχνικές και πολύ σκληρές. Πρέπει να είμαστε γρήγοροι, αλλά και προσεκτικοί. Θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε στο βάθρο της κατηγορίας μας».

21 PIENIAZEK Lukasz - MAZUR Przemyslaw OPEL Adam R2
«Oι ε.δ. είναι δύσκολες και σκληρές με πολλές πέτρες, γεγονός που διαφοροποιεί την πρόσφυση. Ελπίζουμε να μη βρέξει, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να οδηγήσεις γρήγορα δικίνητο αυτοκίνητο. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην 1η θέση της βαθμολογίας μετά το τέλος του Ράλλυ, και ίσως να έχουμε αυξήσει και τη διαφορά. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε εμπειρίες, μιας και πρόκειται για το δεύτερό μου χωμάτινο ράλλυ».

22 BESSENYEY Zoltan - BERENDI David RENAULT Clio RS
«Το ράλλυ φαίνεται καλό. Όλοι οι οδηγοί του ERC3 έχουν λίγο πολύ ίδιο ρυθμό, αλλά εδώ το σημαντικότερο είναι να επιβιώσεις. Σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε ελπίδες για το Πρωτάθλημα. Αλλά αν βρεθούμε στο βάθρο δεν πρόκειται να στενοχωρηθούμε».

24 "IAVERIS JUNIOR" - KOLTSIDAS Spyros MITSUBISHI Lancer Evo IX
«Ο αγώνας είναι ωραίος, αν και οι ειδικές είναι λίγο σκληρές για ERC, αλλά αυτό είναι το Ακρόπολις. Θα κινηθούμε αύριο στις τρεις πρώτες ειδικές, θα δούμε τους χρόνους μας και θα το χειριστούμε ανάλογα. Θα ήταν ιδανικό αν μπορούσαμε να τερματίσουμε πίσω από τον Chuchala».

25 HALKIAS Efthimios - SOUKOULIS Konstantinos SUBARU Impreza WRX STI
«Ο αγώνας είναι ωραίος. Πάμε για να διασκεδάσουμε και ελπίζουμε οι ε.δ. να έχουν πολύ κόσμο».

26 HALIVELAKIS Konstantinos-TSAOUSOGLOU Marios MITSUBISHI Lancer Evo IX
«Ο αγώνας είναι πολύ ωραίος, τόσο σχεδιαστικά όσο και στο θέμα της κατάστασης των εδικών. Εμείς θέλουμε να κινηθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά και μυαλωμένα. Πάντα έχουμε στο μυαλό μας τη σύγκριση με τους ξένους».

27 PANTELI Petros - KONSTANTINOY Konstantinos MITSUBISHI Lancer EVO X
«Οι ε.δ. είναι πολύ καλές, εκτός από ένα σημείο της πρώτης που έχει λάσπη. Δεν ξέρουμε πώς είναι οι δρόμοι σήμερα, ελπίζουμε να είναι καλύτεροι. Στόχος μας ο τερματισμός σε μια καλή θέση».

30 ZOUNIS Ioannis - SAINIS Dimitris SUBARU Impreza WRX STI
«Είναι ένα σκληρό Ακρόπολις, όπως παλιά, κι ας είναι τα χιλιόμετρα λιγότερα. Σήμερα είχαμε την ατυχία να κόψουμε ημιαξόνιο στο shakedown, αλλά καλύτερα τώρα, παρά στον αγώνα».