Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Εντυπωσιακή φωτογράφιση από το Insignia Club την Κυριακή που μας πέρασε - Αυτοκίνητα Opel σχημάτισαν το σήμα της εταιρείας!

φωτογράφιση Insignia Club
Το σήμα της Opel δημιούργησαν τα μέλη των δύο club με την χρήση  - μαύρου χρώματος - αυτοκινήτων Opel 

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολλά αυτοκινητιστικά club που δημιουργούνται και απαρτίζονται από ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για το αυτοκίνητό τους, όπως άλλωστε ισχύει και για τα...
 Insignia και Opel Club που σημειώνουμε ότι είναι δύο διαφορετικά και ανεξάρτητα club αλλά λόγω της σχετικής συνάφειας λόγω μάρκας συμμετέχουν από κοινού σε διάφορες δράσεις με σκοπό αφ' ενός την σύσφιξη των σχέσεων των μελών των club αφ' ετέρου την διασκέδαση και την άντληση ...αυτοκινητιστικής  - και όχι μόνο  - ευχαρίστησης από τις δράσεις χωρίς φυσικά να λείπει από το μενού και η σχετική δημοσιότητα που λαμβάνουν.

Το Insignia Club σε συνεργασία με το Opel Club πρωτοπόρησαν , λοιπόν, για μία ακόμη φορά με μια υπέροχη φωτογράφιση αυτή την φορά στο ελληνικό! Με σχηματισμό από αυτοκίνητα μάρκας Opel ( Insignia, Astra & Corsaσχημάτισαν με ευφάνταστο τρόπο το σήμα της εταιρείας και ο σχηματισμός αποθανατίστηκε από αέρος με την βοήθεια ενός Drone που ανήκει σε μέλος του club! Το αποτέλεσμα πράγματι εντυπωσιακό και μπορείτε να το δείτε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε στο συγκεκριμένο post!