Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Το νέο Tiguan χορηγός του XTERRA GREECE 2016, της κορυφαίας διοργάνωσης off road τρίαθλου»

Το νέο Tiguan χορηγός του XTERRA GREECE 2016, της κορυφαίας διοργάνωσης off road τρίαθλου»

Το νέο Tiguan είναι επίσημος χορηγός της κορυφαίας διοργάνωσης Off Road τρίαθλου και άλλων αθλημάτων εκτός δρόμου με όνομα XTERRA GREECE.

Το XTERRA είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις off road αγώνων στον κόσμο. Η XTERRA GREECE πραγματοποιεί μια σειρά από ξεχωριστές διοργανώσεις στις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, σε αθλήματα όπως το τρίαθλο, η κολύμβηση ανοικτής θάλασσας, το ορεινό τρέξιμο και η ορεινή ποδηλασία. Οι διοργανώσεις απευθύνονται σε αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, που θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους.
Στις 7 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Off-road τρίαθλου στην πλαζ Βουλιαγμένης, ενώ το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου 2016 θα διεξαχθεί ο Ημιμαραθώνιος και αγώνας κολύμβησης στην Χαλκιδική στο Porto Carras Grand Resort

Το νέο Tiguan, ακολουθώντας τον off road και περιπετειώδη χαρακτήρα του δεν θα μπορούσε να λείπει από την πιο σημαντική διοργάνωση off road αθλητισμού στον κόσμο. Η παρουσία του στην συγκεκριμένη διοργάνωση το εγκαθιδρύει στη συνείδηση του κοινού ως σύγχρονο, δυναμικό και ασταμάτητο ανεξαρτήτως των συνθηκών, ενώ ταυτίζεται με την δύναμη και την «ψυχή» που επιδεικνύουν οι αθλητές που συμμετέχουν.

Με το XTERRA Greece το νέο Tiguan σας προκαλεί να κάνετε και εσείς αυτό που το ίδιο υπόσχεται: Access all Areas.