Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Καλλιστεία Vespa στην Έκθεση COLLECTOR'S EXPO

Καλλιστεία Vespa στην Έκθεση COLLECTOR'S EXPO
Με αφορμή τα 70 χρόνια Vespa, οι διοργανωτές της έκθεσης “Collectors expo 2016” θα σας παρουσιάσουν ένα event με Καλλιστεία Vespa, όπου θα αναδείξουν τόσο την παλιότητα-ιστορικότητα τους, όσο και τη πρωτοτυπία της εμφάνισής τους.

Διαδικασία Καλλιστείων

Κατά την διάρκεια των καλλιστείων της Vespa θα έχουμε 5 κριτές-παράγοντες της έκθεσης. Τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στους συμμετέχοντες την ημέρα των Καλλιστείων κατά την διάρκεια της έκθεσης.
Καλλιστεία Vespa στην Έκθεση COLLECTOR'S EXPO

Κριτήρια κριτών
Οι κριτές θα κρίνουν με βάση τα παρακάτω κριτήρια:

Συνδυασμός εμφάνισης αναβάτη-Vespa(πχ dress code- Vespa accessories)

  • Παλαιότητα
  • Πρωτοτυπία
  • Φαντασία


Καλλιστεία Vespa

Βραβεία Διαγωνισμού
Φυσικά όπως σε όλα τα Καλλιστεία, έτσι και στα Καλλιστεία Vespa θα υπάρχουν και τα αντίστοιχα βραβεία. Θα δωθούν δύο βραβεία στο τέλος της εκδήλωσΗς, μετά την έγκυρη και αντικειμενική απόφαση των κριτών. Τα έπαθλα θα είναι έργα τέχνης με Vespa εμπνευσμένα από καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στην έκθεση.

Έκθεση COLLECTOR'S EXPO
Διακόσμηση χώρου

Στην έκθεση θα υπάρχουν επιπλέον και πάρα πολλά διακοσμητικά (από συλλεκτικές μινιατούρες, μπρελοκ και διάφορα άλλα) σχετικά με την Vespa, όπου θα διατίθενται στο κοινό προς πώληση.

Συμμετοχή
Στα Καλλιστεία μπορεί να συμμετέχει ο καθένας με την Vespa του χωρίς επιπλέον κόστος συμμετοχής. Θα χρειαστεί μόνο το εισιτήριο εισόδου σας (που θα είναι στην τιμή των 5€) και θα σας δωθεί ένα κουπόνι για την συμμετοχή σας στα Καλλιστεία.

Επίλογος
Η Collectors Expo 2016 θα χαρεί πολύ να φιλοξενήσει όλους εσάς που αγαπάτε την Vespa.


Έκθεση COLLECTOR'S EXPO